2777
2789
عنوان

مسخره ترین دلیلی که برای طلاق شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16128 بازدید | 244 پست

همسایه قدیمی مامانم بودن .چون خانمی زیر بغلش بوی خیلی بدی میداد شوهرش طلاقش داد.خانمه کم سن بود حدوا 14 سالش بود.واسه خیلی سال پیشه.الان خانمه پیر شده

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
پس فردا که شوهره بمیره زنه ارث نداره یکی همینجوری شد شوهرش مرد ارثشو ندادن و رسید به بچه های براد ...

دقیقا خیلی قانون مسخره ایه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره نیس برام عجیب بود دختره روز عروسی داماد میاد ارایشگاه ارایشگره میگه شد 10 میلیون داماده گفت تو ...

وآ چه دوماد بیشعوری

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
من یکیو میشناسم بخاطر این طلاق گرفتن ک خونواده پسره حلیم رو با شکر میخوردن ولی خانواده دختره بانمک ...

😂😂😂باز بحث حلیمو باز کردین

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
همسایه قدیمی مامانم بودن .چون خانمی زیر بغلش بوی خیلی بدی میداد شوهرش طلاقش داد.خانمه کم سن بود حدوا ...

مجدد ازدواج کرد خانومه یا ن؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
پسره خیلی خوبه خوش تیپ و باکلاس و کارمند رتبه بالا تا حالا صدنفر به شوهرم گفتن واسطه شو بیاد دختر ...

دیگه یه جای کار باید بلنگه، همه چیز داره عقل نداره بگو بشین دوباره برو بگیرش بعد جرات داری ببوسش😂

یکی از آشناهای دورمون عروسش به دروغ گفته بود لیسانس دارم بعد که فهمیدن دیپلمه هست یه دعوایی راه افتا ...

دروغ خیلی بده زندگی ک با دروغ شروع بشه دوام نداره 

یکی میشناسم حتی اسمش ب شوهرش و خانواده شوهرش دروغ گفته و بلافاصله بعد خاستگاری رفت اسمش عوض کرد 

حتی راجع ب تعداد و‌خواهر و برادراشم  ب شوهرش دروغ گفته تازه شوهرش خبر نداره باباش دو تا زن داره

دقیقا خیلی قانون مسخره ایه 

همین قانون مسخره

باعث میشه

دو سال دیگه بیمه ورشکست بشه بعد دیگه نتونه زمان ماها به علت افزایش جمعیت بازنشستگان حق و حقوقمون رو بده 

مادربزرگ همسرم خودش 40 سال مستمری شوهرشو گرفت الان خاله همسرم که شوهرش مرده(بیمه نداشته) 

اونم 20 ساله داره میگیره 

همش رو هم داده طلا و تخت و لباس و...

طرف 30 سال کارکرده حالا 100سال دولت باید پس بده 

اره خب گفتم‌ یکیتون با نمک میخوردین یکیتون با شکر ظرفاتونم ک جداس اشکالش چیه؟؟ راستی قضیه حلیم چیه ...

تو تایپیکا یه عده میگن وااا باشکر بد مزس یه عده هم مخالفش...خلاصه دعوا میشه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

دختر همسایمون خانواده شوهرشو دعوت میکرده ظرف یکبار مصرف میاورده میگفته چندشم میشه اونا تو ظرفام غذا بخورن و طلاق گرفتن.

یکی از اشناها تازه عقد کرده بود پسره گفته بود دهن عروس بو میده و اوناهم طلاق گرفتن

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕

باد معده...

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
یکی از فامیلای ما طلاق گرفتن گفتن از زندگی مجردی خوشمون میاد ولی عاشق بچه دار شدن بودیم به خاطر بچه ...

چقدر عجیب.. کاش میتونستم اینو به شوهرم پیشنهاد بدم🤣🤣🤣