2777
2789
عنوان

خانوما کسی با بتای ۲۵ باردار بوده؟

242 بازدید | 10 پست

کسی بوده با این بتا بارداریه موفقی داشته باشه؟. من دکترم نا امیدم کردم.گفت بتات مسخرست.خودم استرس داشتم بیشترم شد .من امروز موعدم بود دوروز پیش بتا دادم.دکتره گفت امروزم بدم اما میترسم برم میخوام صبر کنم یه هفته. توروخدا اگه چیزی میدونین بگید

امیدم به خودته خداجون

بی بی چک نزدی اصلا؟

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 

بتام فردای موعد ۴۱ لود دو روز بعد ۳۰۰ و خرده ی

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک نزدی اصلا؟

چرا زدم اول خطای خیلی خیلی کمرنگی بود که به زور میدیدم. بعد یه ذره معلوم تر شد.دیروزم زدم عکسش تو تایپیک قبلیم هست اگ.دیروز و امروز واضح تر شدن 

امیدم به خودته خداجون
تو هوا که نمیشه نظر داد تنها راهش تکرار بتاست که ببینی بالا رفته یا نه

اره اما میگم یکم بیشتر صبر کنم که بیشترشه چون میترسم دوباره استرس بگیرم

امیدم به خودته خداجون
کاش واسه منم همه چی خوب پیش میره

ایشالا خیره و هست عزیزم توکل‌کن بخدا

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چرا زدم اول خطای خیلی خیلی کمرنگی بود که به زور میدیدم. بعد یه ذره معلوم تر شد.دیروزم زدم عکسش تو تا ...

خب من فردا موعدمه بزنم بنظرت؟

کاربر جدید نیستم تعلیق شدم ...🥲میشه برام دعا کنی یه نی نی خوشگل تپل مپل سالم خدا بهم بده 😁یکی از فانتزیام اینه نی نی دار ک شدم رو لپاشو برچسب ادامس خرسی بچسونم😜 مشکل از من نیست کودک درونم زیادی فعاله نخند مگه خودت فانتزیای عجیب غریب نداری 🙄متاهل👫 😻💫آقایونی ک وارد تاپیکام بشن یا درخواست دوستی بدن رو گزارش میزنم 

سلام عزیزم من بعدهفت روزتاخیربتام 120بوددکترخیلی سرم جیغ زدگفت پوچه این حاملگی نیست ولی خداروشکرالان دخترم کنارمه

یعنی واقعاخاک توسرهمچین دکترایی توم نگران نباش چندروزدیگه تکرارکن انشالله بتابالامیره حتمالقاحش دیربوده

سلام عزیزم من بعدهفت روزتاخیربتام 120بوددکترخیلی سرم جیغ زدگفت پوچه این حاملگی نیست ولی خداروشکرالان ...

اره دیگه پیش اون دکتر نمیرم. حالا یک هفته صبر میکنم بعد آزمایش میدم مجدد .خداکنه که اوکی باشه .امروز موعدم بود. ولی خیلی حالمو بد کرد

امیدم به خودته خداجون