2777
2789

بعد نماز ظهر موقع استخاره گرفتنه

جمعه ها هم غروب

شب کسی استخاره نمیگیره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمی‌کنم استخاره زمان داشته باشه عزیزم. 

چرا عزیزم داره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

باید بیاد بیاری که خدا تو رو از دست آدمای بد و مشکلات نجات داده ولی متاسفانه دوباره دل به آدم‌های بد دادی که از اونا هم دل باید بکنی که خدا توبه پذیر و مهربونه.

و اینکه سعی کن از چیزای پاکیزه و حلال استفاده کنی وگرنه به خودت ظلم کردی🌹

انشالله همه ما به راه راست هدایت بشیم🦋

برا منم میگیری ؟

به خدا و رسول اطاعت کن با همدیگه خصومت و دشمنی نکنید که هیبت شما رو بگیره بلکه صبر کنید که خدا با صابران است.

مانند کسی نباش که با سرکشی و خودنمایی از خونش بیرون میره و افرادی رو از راه خدا نگه داری بلکه خدا به آنچه تو انجام میری احاطه دارد.

به گفته منافقان در مورد دلت باور نداشته باش که بگن مغروری آیین و دین هستیبلکه به خدا توکل کن که او شکست ناپذیر حکیم است

خداوند به کسی ستم نمیکنه و این خود مایی که با اعمال بدمون به خودمون ستم میکنیم و مورد عذاب الهی واقع میشیم و بدون که خدا سخت کیفر است.

🌹

مررسی ممنونم ازتون🌹

من تعبیر خواب دقیق با ذهنم انجام میدم  و استخاره هم میکنم خیلی دقیق خوشحال میشم  به تاپیکم سر بزنید  مشاوره هم هستم  البته در حد خودم

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه