2777
2789

خانوما دارم خفه میشم 

بخدا کم اوردمممم

من اسمم شادی هست  قرار بود با ی آقایی نامزد کنم ؛ من ۲۰ سالمه ایشون ۲۷ سالشون بود ؛ اسمش مهدی هس 

پارسال اومدن خواستگاری  با همه مخالفت های مامانش و کش مکش خانواده ها ؛  اوکی رو دادن واسع نامزدی مون ؛ از شانس گند من زد مامان بزرگش فوت کرد و قرار شد ما مراسم مون بیوفته بعد از چهلم مامان بزرگش 

چهلم مامان بزرگش تموم شد ؛  اون دیگ مث قبل نبود ؛ سرد برخورد میکرد

جوابمو سر بالا میداد 

پدرم گفت باید بگیم بیان برا رفع تکلیف 

نباید اسم بمونه رو دخترم و فلان رو اینجور موارد حساسه

اومدن با تمام ناباوری گفت شرایطش رو ندارم تابستون انشاءالله!!  با اینکه من میدونستم از همه لحاظ اوکی بود و هیچ مشکلی نداشت ، گفتم شاید دلشو زدم و پشیمون شده 

بابامم یکم بد خلقی کرد و  اون شب تموم شد همه چی 

بعد چند وقت اومد در باشگاه بهم گفت ک ی غده در آورده زیر بغلش ؛ رفته بوده نمونه برداری تا جواب آزمایشش بیا 

ب همین خاطر کِش می‌داده 

جواب آزمایشش خوب نبوده ؛ و الان تهرانه و شیمی درمانی میشع💔😭

الان برام خواستگار اومده آشنای عمم هست گیر دادن ک باید بیاد و باهم حرف بزنید ، موقعیتش عالیع خیلی خوبه ؛ خودش پسر خوبیه و خانواده خوبی هم دارن 

من از عذاب وجدان دارم میمیرم 

شما جای من بودید چکار می‌کردید 

بخدا هنگممممم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه طرف مقابلمو دوس داشتم با تمام شرایط قبول میکردم مهم نبود با اینکه خیلی سخته

یعنی اونی ک جدیدا اومده خواستگاری رو دوست داشتی قبول میکردی؟ 

من اصلا نمیشناسنش ک بخوام دوسش داشته باشم 

فقط ی عکس دیدم ازش 💔

با نفر قبلی دوست بودین؟ یا بهش علاقه داری؟

اگر جوابت به سوالای بالا منفیه عذاب وجدان نداشته باش

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...