2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کلاس اولی به دومی دارند یا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3283 بازدید | 23 پست
اینا رو انجام میدم کتاب خوب خواستم معرفی کنید که تکرار و تمرین بشه  

من معلم ابتدایی ام 

اکثر کتابهایی که وجود دارن بی فایده اند فقط روزنامه و مجله و پیدا کردن کلمات و خوندن کتاب داستان مفیده

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

سلام عزیزم، من بسته ی "یه ربع به مهر" رو براش گرفتم.

۱۲ تا پیک کوچیک داره، هفته ای یه دونه باهاش قراره کار کنم، از تیرماه شروع می‌کنم. پیشنهاد مدرسش بود. روش نوشته اول دبستان، پایینشم نوشته ویژه ورود به پایه دوم دبستان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من اول میخاد بره دوم

قصه میدم بخونه روانخوانیش قوی شه و الفبا یادش نره

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
سلام عزیزم، من بسته ی "یه ربع به مهر" رو براش گرفتم. ۱۲ تا پیک کوچیک داره، هفته ای یه دونه باهاش قر ...

چخوب قیمتش میشه بگین

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
چخوب قیمتش میشه بگین

والا مدرسش کلا ۲۰۰ تومن ازم گرفتن واسه این بسته و جشن الفبا و ... 

ولی خودمم کنجکاو شدم، زدم تو نت فک کنم زده بود ۸۶ هزار تومن با تخفیف و اینا، یادم نمیاد کدوم سایت. ولی اسم بسته "یه ربع به مهر" انتشارات سرمشق، جلدشم سبز خیلی کمرنگه. عکس یه ساعت بزرگ هم روشه.

اگه خواستین سفارش بدین حتما توضیحاتشو بخونین که ویژه ورود به پایه دوم باشه.

دقیقا با کلمات بزرگ نوشته اول دبستان. پایینش با خط ریز نوشته ویژه ورود به پایه دوم دبستان.

والا مدرسش کلا ۲۰۰ تومن ازم گرفتن واسه این بسته و جشن الفبا و ...  ولی خودمم کنجکاو شدم، زدم ت ...

خیلی ممنون از توضیحاتت لطف کردی🌺🙏