2777
2789
عنوان

اخه چجوری دیگه میشه ماشین خرید یا خونه خرید ؟واقعا زندگی پوچ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 68 پست
تهران

اها گفتم ، آخه تهران هزینه ها خیلی زیاده من شهرستان هستم حقوق همسرم ۳۰ م ، و خب مستاجر بودم. بعد ۳ سال ازدواج چند روز پیش یه زمین خوب تو مرکز شهر معامله کردیم😍😍 ، تهران واقعا سخته حتما خودت هم برو سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از اول جم میکردین💔

شرایطت دقیقا شبیه خواهرمه با تفاوت اینکه اونا حقوقشون ۸تومنه با دوتا بچه مستاجرم هستن🙂💔

نامزد خودم از ۱۹سالگی جم کرده تا الان 

دوتا ماشین داره کلی زمین داره

پولایی که کار کرده رو داده بیل خریده برای وقتی که رفت روستا

اخلاف طبقاتی شدید داریم😞ما یه ماشینم نداریم

اما قول دادع خوشبختم کنه خونه میخاد بخره تو جایی که دوس دارم

.

راست میگی واقعا، چه فایده داره حتی بهترین شغل هم داشته باشی بازم تورم صد قدم جلوتر از ماست.تمام جوونا افسرده ان. امید به زندگی تو ایران خیلی کم شده.

جالبه همون پدر مادرایی که انقلاب کردن.الان به هیچ جوونی رحم نمیکنن.صاحبخونه های نسل قدیم الان به جوونا هیچ رحمی ندارن.

اخه وامم پول میخواد 

اره ولی ی چیز دیگه قلک ببندین چند نفر مثلاً ماهی 5 تومان هرماه قرعه بندازین.ولی شکلهای ک شهرستانین خوبه دسترسی دارین جنس و اینا بحرین بفرستین شهرهای دیگه سود کنین.من 10 سال ت بازار بودم و روانشناسی خوندم ولی الان گیرم نمیتونم بیام شهرستان جنس بگیرم بیارم اینجا پخش کنم.

من باتو بهترینم نگذری از من ک دیوونه میشم
چطور پسر ١٢ساله داري تا الان خونه نخريدي قبل تورم بايد دست بكار ميشدي خونه نداشتي چرا دومي اورد ...

عزیزم خ ج خ نه مادرشوهرم با ماست

ما باهم دوست بودیم بابام جهاز نداد

هرچی جمع کرده بودیم وسیله خریدیم یه مدتم با مادر شوهرم بودیم