2777
2789
عنوان

اخه چجوری دیگه میشه ماشین خرید یا خونه خرید ؟واقعا زندگی پوچ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 68 پست
وای واقعااااا اصلا‌نمیدونم چی شد یهو همه چی گرون شد اوضاع خیلی داغونه منم شوهرم طفلی ۱۷تومن کار میکن ...

عزمزم اصلش خونه ست ، ماشین که قیمتی نداره تازه از این ثبت نامی ها بخرین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مام برا خرید خونه ماشین طلا همه پس انداز دادیم الان بدون ماشین موندیم دیگه نمیتونیم بخریم با یه بچه ...

وای دقیقااااا ماهم خیلی سختمونه ماشینو برای خونه فروختیم همش ماشین از داداش و بابام میگیریم دیگ خجالت میکشیم

برای دل شکسته ام دعا کنید ک فراموشش کنم💔کاربردی دست خودمو و خواهرمه
متاسفانه دیگه پرایدم نمیشه خرید چه برسه به خونه

من نمیدونم بعضیاچطورزندگی میکنن یکی رومیشناسم مرده همش خونس شایدروزی دوساعتم اسنپ نره الان پرایدپسرش خریده دانشگاه ازادم بدون کنکورنقشه کشی که رشته گرونه چون عملیه فرستاددوتاموتورم خریدن البته یکم شبکارپسرش خدایاببخشم گردن نمیگیریم.اینم بگم دخترش ازصبح بابجش اونجاست شب دوسه شب شوهره میادمیبرش من خیلیهارودیدم زندگیشون بسختی میگذره یهوبدون کارکردن صاحب چیزی شدن  

وقتی واسه هر چیزی میریم خیابون این میشه نتیجش که تو سکوت که سر همه گرمه مسخره بازیه بیحجابی و ... قبمتا نجومی میره بالا.دیگه توضیح ندم خودتون می تونید از کی و به چه علت تورم سر به فلک کشید.

الان ناراحت نیستی از دست مامانت  دختر من قبول نکرد برم منم دلم سوخت

نه اتفاقا خیلی خوش حالم که با حکم مدیریت بازنشسته شد افتخار می کنم بهش چرا ناراحت بشم اگه مامانم شاغل نبود که بابام با یه حقوق خرج ۳تا بچه رو نمیرسوند 

الان ناراحت نیستی از دست مامانت  دختر من قبول نکرد برم منم دلم سوخت

خودمم اگه بچه بیارم چون شاغلم میزارم پیش مامانم تا ۶سالگی بقیه اش خونه میزارم بمونه از ۱۰سالگی هم می فرستمش کلاس زبان و ورزش و... که خونه حوصله اش سر نره

یاخدامگه چقددرامدداریداصلاچطوردلتون میادماهی پونزده میلیون بدیدبراخونه؟

چاره چیه

البته خودمون خونه داریم 

ولی ب محل کار همسرم دوره

اونو اجاره دادیم خودمون اجاره کردیم

بخدا خونمون ۷۱متره

اصلا نورگیر نیس

آشپزخونشم کوچیکه ولی بخدا ماهی ۱۵ باید بدیم

کلی هم گشتیم ولی خیلی بیشتره ترجیح دادیم با ۲تا بچه کوچیک همینجا بمونیم

[QUOTE=293086698]اها گفتم ، آخه تهران هزینه ها خیلی زیاده من شهرستان هستم حقوق همسرم ۳۰ م ، و خب مستاجر بودم. بعد ۳ س ...[/QUOTE میگم چطوروسط شهرزمین گیرتون میادیعنی خونه کلنگی بوده شده زمین؟اخه زمینااکثراتوجای بیرون شهریاچسبیده به شهرن؟بعدشوهرت کارمندبانکه 😉

[QUOTE=293086698]اها گفتم ، آخه تهران هزینه ها خیلی زیاده من شهرستان هستم حقوق همسرم ۳۰ م ، و خب مست ...

ببین عزیزم ما شهر جم زندگی می‌کنیم خب ، یکی از سه‌ر های استان بوشهر هست و ۵ سال پیش جزو روستا بوده. بعد همین جم چون شرکت های نفت عسلویه پیشش هست خیلی پیشرفت کرده و نجومی قیمت زمین هاش بخاطر همین شرکت های بوشهر و عسلویه رفت بالا و شهرش تازه تاسیس هست بخاطر همین زمین تا دلت بخاد هست😁😁  نه عزیزم کارمند شرکت نفت

لاااییییییک تا ابد..حققققق تا ابد..کاش همه حرفای شمارو بخونن

ای بابا من همه جا میگم ولی هیچکس حرف حق نمیپذیره.

به هرکس هم که داره به جوونا ظلم میکنه و کمبود زندگیشو از جیب جوون درمیاره میگم.جواب میده من که نرفتم انقلاب کنم.کاش ایران از نو ساخته می‌شد.من بی حجاب نیستم.اما از اینهمه ظلمی که به ما جوونا مخصوصا ده شصتی میشه عاجزم.ما هیچوقت طعم زندگیو درست نچشیدیم تا اومدیم به خودمون بیایم و یه حرکتی برای زندگی کنیم.شهریور پارسال که همه اطلاع دارید دیگه،،،گند زده شد به برنامه هامون.