2777
2789

بچها من 3 تا دوست دارم كه نسبتاً با هم خوبيم و هر چند روز يبار همو ميبينم الان نزديك يه ماه بود كه همو نديده بوديم چون من و يكى ديگه نبوديم  خلاصه بعد يه ماه ديشب جمع شديم به خدا يك حس منفى شديدى كل وجود منو گرفت بعدش فقط ميخاستم دعوا كنم و ميدونستم قراره اخرش با همسرم دعوا كنم و واقعا دعوا كرديم و از ديشبه باهم قهريم بخدا هنگ كردم اصلا تا الان حواسم نبود به همچين چيزى ديشب بعد از اينكه زدم بيرون ديدم يك انرژى منفى شديدى دارم 

البته بگم دوستى ما در حد خوشگذرونى و ايناست واضح تر بخام بگم دوستى واقعى نيست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه دوستی داشتم همه متوجه میشدن من پیشش بودم میومدم خونه تا مدتها حالم بد بود

خیلی ادم کنترل گری بود در غالب دوستی هی میخواست به ادم امر و نهی کنه منم زیاد حوصله بحث نداشتم ولی بهم فشار می اورد حرفاش حوصله نداشتم باهاش بحث کنم 

الانم زن داداشم

من با دلایل خوبی از چند نفر مثلا انسان انرژی منفی میگیرم و حتی اگر اسمشونو بشنوم از ناراحتی یک هفته ...

ببين من اصلا تا الان حواسم نبود ينى حس ميكردم بعد از جمع شدنمون حس بدى ميگيرم ولى نميدونستم به خاطر چيه  و چون جز اينا دوست خاصى ندارم بيخيال شده بودم ديشب وقتى قشنگ حسش كردم تعجب كردم مخصوصا اينكه شب من و همسرم دعواى شديد كرديم ديگه هيچى