2777
2789
عنوان

اخه چجوری دیگه میشه ماشین خرید یا خونه خرید ؟واقعا زندگی پوچ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 68 پست
چاره چیه البته خودمون خونه داریم  ولی ب محل کار همسرم دوره اونو اجاره دادیم خودمون اجاره کرد ...

عزیزم خداکمکت کنه بازخوبه خونه ی داری.من بودم ترجیح میدادم شوهرموبفرستم خوابگاه همون نزدیکایاخونه اشتراکی بگیره ماهی چندروزبیادخونه ولی میموندم توخونه ی خودم باماهی پونزده میلیون وام برمیداشتم  بعدبه مدت خونه روهم میفروختم خونه همون نزدیکامیخریدم یکم سخته سختی داره ولی درطولانی مدت خوبه اخه ازکجامعلوم سالی دیگه صاحبخونه  اجارشوماهی بیست میلیون نکنه یاخدای نکرده اتفاقی بیفته شوهرتون تواین کاربمونن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نمیدونم بعضیاچطورزندگی میکنن یکی رومیشناسم مرده همش خونس شایدروزی دوساعتم اسنپ نره الان پرایدپسرش ...

بورس 

سود بانکی 

ارز دیجیتال 

درامد زایی با روبیکا

معامله .....

شما یه پراید الان بخری نگه داری یکسال بعد ۱۰۰ تومن رفته روش 

یا دلالی کنی برا دوتا معامله قشنگ ۳۰ یا ۴۰ تومن گیرت میاد .

ولی خوب باید مغز آدم گار کنه 

بعضی هام اشناشون کارمند بانکه براشون مرتب وام میگیره 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
بورس  سود بانکی  ارز دیجیتال  درامد زایی با روبیکا معامله ..... شما یه پراید الا ...

عزیزم ایناسوادندارن دخترشم سوم راهنمایی شوهردادپسرهم دیپلمشونگرفت بدون کنکوریه سال فرصت میدن دیپلمتوبیاری که معمولانمیارن تعلیق میشن میگم دراین حدن که لوبیاروبدون رب گوجه وسیب زمینی درست میکردن ارزاینایه مقدارپول بایدداشته باشی هفت جدشونم میشناسم یه کارمندندارن خدابهشون نظرمیکنه احتمالا.وگرنه خیلیهارودیدم بامعامله ارزواینچیزابه ثروت رسیدن 

عزیزم خداکمکت کنه بازخوبه خونه ی داری.من بودم ترجیح میدادم شوهرموبفرستم خوابگاه همون نزدیکایاخونه اش ...

خدارو ۱۰۰۰مرتبه شکر ک همسرم کارمنده

ماهی ۱۴.۵ میگیره

اون وقت ماهی ۱۵ باید اجاره بدیم

میگم ک شکر خدا خونه خودمونو اجاره دادیم و الان میتونیم از اون بگیریم بدیم ب این

تازه صاحب خونه کلی منت گذاشت ک خوب دادم بهتون

۱۶۰ودیعه ماهی ۱۵

کلی گشتیم ولی خونه خوب پیدا نکردیم

یا آسانسور نداشت یا انباری یا پارکینگ

گفتم بشینیم همینجا

خدا خودش ب مردم رحم کنه

عزیزم ایناسوادندارن دخترشم سوم راهنمایی شوهردادپسرهم دیپلمشونگرفت بدون کنکوریه سال فرصت میدن دیپلمتو ...

بالاخره از یه جایی درامد دارن .

مهم زرنگیه 

یکی دکترا داره دست و پای مرغو نمیتونه از هم باز کنه 

یکیم با دیپلم ختم روزگاره 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
خدارو ۱۰۰۰مرتبه شکر ک همسرم کارمنده ماهی ۱۴.۵ میگیره اون وقت ماهی ۱۵ باید اجاره بدیم میگم ک شکر خ ...

ای وای من گفتم شایدحقوق شوهرتون اینقدبالاست که فوقش دوسه میلیون اجاره دادیدخونتونوباقیشوازحقوق میزاریدروکرایه خونه 😢خدابدادمون برسه فقط