2777
2789
عنوان

اخه چجوری دیگه میشه ماشین خرید یا خونه خرید ؟واقعا زندگی پوچ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 68 پست

وایخدا چرا بعضیا اینجوری بی انصافن خونتون کجاست کدوم شهرین

بابای من خونمونو تو تبریز اجاره داده ۷۰۰ تومن در وضعیتی که خودمون تو قست داریم خفه میشیم🥲

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه ایشالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن.....بعدشم الان دیگه خواهرجان ارثی چیزی بهت نرسه نمیتونی حرکتی کنی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

وای واقعااااا اصلا‌نمیدونم چی شد یهو همه چی گرون شد اوضاع خیلی داغونه منم شوهرم طفلی ۱۷تومن کار میکنه ولی همش کم میارم خونه داریم ولی ماشین ن

برای دل شکسته ام دعا کنید ک فراموشش کنم💔کاربردی دست خودمو و خواهرمه
۵؟؟؟؟؟؟ شوهرم‌ جمعه تمدید کرد ماهی ۱۵

خب حقوق شما هفده نیست که پونزده میدید اجاره برای حقوق هفده پنج هم زیاده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چطور پسر ١٢ساله داري تا الان خونه نخريدي قبل تورم بايد دست بكار ميشدي خونه نداشتي چرا دومي اوردي خرجت بيشتر شه 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

به شوهرم میگم یه میلیارد هیچی نیس ولی همونم نداریم

من سره همین تاپیکای اقتصادی سه بار تعلیق شدم وگرنه حرف خیلی دارم..البته خودم خونه ماشین دارم..دلم واسه اوناییکه ندارن واقعا میسوزه