2777
2789

میشه علتشو بگی؟

میخوام بدونم ی مادر چ فکری تو سرشه ک حاضر پاره تنشو ب قتل برسونه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من سقط کرد منتهی بچش مشکل داشت مریض بود مجبو ر شد بنده خدامیگفت اول زاییدمش بعد گورتاژ شدم تازه باید مجوز سقط از پزشک قانونی داشته باشی وگرنه بچه۴ماهه و رو هیچ دکتری سقط نمیکنه 

طرف بچه ی ۸ماهشوسقط کردچون که دختربود😑😑😑😑

خدا لعنتش کنه با عصر جاهلیت چه فرقی دارن بعضیها ۱۴۰۰ سال پیش پیامبر اومد و اینکاررو منع کرد هنوز کسانی هستن کا اینکارها رو میکنن حالا خوبه مسلمونن وگرنه تو دینهای دیگه چنین چیزی ندیدم 

طرف بچه ی ۸ماهشوسقط کردچون که دختربود😑😑😑😑

البته اون دیگه سقط نیست قتله چون بچه هفت ماهه دیگه زنده می مونه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
چون اوایل سونوهاگفته بودن پسره حتی جشنم گرفته بودنفهم بعدکه رفت سونوسه بعدی دیددختره سقطش کرد

خاک عالم تو سرش خاک توسرش عوضی لیاقتشو نداشته احمق

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چون اوایل سونوهاگفته بودن پسره حتی جشنم گرفته بودنفهم بعدکه رفت سونوسه بعدی دیددختره سقطش کرد

خاک بر سرش من بدی کسی و نمیخاما اما خدا ب اینجور ادمانباید بچه بده باید ب اونا بده ک تو حسرت مادر شدن هزار تا دکتر دوا میکنن دختر نعمته 

دخترعموی مامانمه دوتادخترداشت سومی دیددختره سقط کرد

ببین بعدا چه تاوانی بده…

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

خدا نگذره ازش چند نسل رو نابود کرده اونوقت میگن زمان جاهلیت دخترهارو زنده به گور میکردن این نمونه همان زمان جاهلیت 

کی بود نگو باهاشون در ارتباطی 

بعد چطوری تونست اینکاررو کنه مگه میشه چطوری مجوز گرفت 

بچه نداشت ؟