2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد حالت تهوع شدید هم داشتم این چند روز مطمعن بودم باردارم تا اینکه آزمایش خون دادم دیدم زده منفی..... 10 روز هم تا موعدم مونده 

آخه چرا منفی شد 😔

واست اشک آرزو میکنم! 🙂    (نه تو غم✋) ،  تو شادی و ذوق🌼💮😉
منو گفتن شوهرت صفره خودتم که هزار مشکل رفتم ای وی اف با بدبختی مکافات کشیدم از این شهر به اون شهر از ...

دوقلو شدی یعنی با ای وی اف؟شکر خدا عزیزم،نمیدونم چرا خدا اینطوری میکنه  

من صبح بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد حالت تهوع شدید هم داشتم این چند روز مطمعن بودم باردارم تا اینکه آز ...

خیلی زودرفتی آزمایش حداقل بایدتاموعدت صبرکنی

ازیه جایی به بعددیگه زندگیتوازدورنگاه میکنی میگی ولش کن بالاخره یه چیزی میشه...
من صبح بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد حالت تهوع شدید هم داشتم این چند روز مطمعن بودم باردارم تا اینکه آز ...

نمیدونم چرا نزدیک پریود علایم بارداری داری بعد منفی میشه منم هاله دار نشون میداد ولی همش منفی بود

حیف درکت میکنم بدجور

دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟