2777
2789
عنوان

دلداری😭😭😭😭

95 بازدید | 9 پست

بچه ها من قراربود تیرماه عروسی بگیرم بنا به دلایلی ک مستاجر خونه قول داده بووووود تخلیه کنم و هی این هفته اون هفته میکرد و الان ک نزدیک عروسی شدیم میگ تا موعد خودش پا نمیشم  همه چیز افتاد عقب بعد محرم.....من الان چیکار کنم حسابی اعصابم ریخته بهم جوری ک امروز حالم بدشد رفتم دکتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بخاطر اینکه خونه خالی نشده عروسی افتاد عقب؟ 

اره دیگ 

مستاجر احمق ما فقط بهش گفتیم چندبار اونم خودش گف من حتما درمیام و نگران نباشید الان ک زمانش شده میگه درنمیام

اره دیگ  مستاجر احمق ما فقط بهش گفتیم چندبار اونم خودش گف من حتما درمیام و نگران نباشید الان ک ...

ببین ما مشابه این مورد دوبار تو فامیلمون پیش اومده عروسی رو گرفتن تو زمان خودش بعدش خونه مامان باباش موندن تا خونه خودشون درست شده هیچ اتفاقی هم نیفتاده حتا مثلا جاریم...۶ ماه بین عروسیشون تا چیدن خونه اشون فاصله بود. تو این ۶ ماه هم برادر شوهرم کلا خونه پدر زنش بود🤣 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ببین ما مشابه این مورد دوبار تو فامیلمون پیش اومده عروسی رو گرفتن تو زمان خودش بعدش خونه مامان باباش ...

این وسط ن شوهر من روش میشه بیاد اینوربمونه نه من میرم اونجا