سلام خانم ها وقتتون بخیر خانما من بیست و دوم پریود شدم وداخل اپلیکیشن زده بود که چهارشنبه و پنج شنبه یعنی چهارم وپنجم احتمال تخمکگذاریه من از همون سوم دل درد داشتم میگرفت ول میکرد و هرروز تقریبا همینطور دل درد داشتم یعنی دائم نبود میگرفت ول میکرد الان دل دردام شدید تر شده کمرمم درد میکنه و ترشحات شبیه تخمکگذاری هم دارم اما دل دردام شبیه پریودیه من این ماه قرص تیروئید مصرف کردم ممکنه بخاطر همین باشه یا تخمک گذاریه من اقدام برای بارداری هستم ولی الان کامل گیج شدم چون این دردها از زمان تخمک گذاری شروع شده هنوزم هست ترشحاتم هست یعنی برم دکتر یا ممکنه بخاطر قرص لووتیروکسین باشه کسی تجربه ای داره؟
من همیشه فکر میکردم ۱۴ زمان تخمک گذاریمه چون از۱۲ ترشح داشتم تا ۱۸ ۱۹ سیکلم
این ماه کیت زدم فهمیدم روز ۱۹ تخمکم آزاد شده در صورتی که تو برنامه نوشته بود ۱۷ زمان تخمک گذاریمه
فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺
اگر اقدام کردید شاید بخاطر اون باشه و علایم اولیه بارداری باشه ماههای قبل که لووتیروکسین میخوردید ا ...
لووتیروکسین رو اولین ماهه مصرف میکنم تیروئیدم لب مرز بود دکتر گفت اگر قرص نخوری ممکنه رو مغز بچه اثر منفی بزاره گفت شروع کن بخور ماه قبلی هم دل درد داشتم ولی نه آنقدر زود که از روز تخمکگذاری شروع بشه ولی اینبار از تخمکگذاری شروع شده الان دوروزه از تخمکگذاری گذشته هنوز دلدرد دارم و شدید ترم شده انگار هر لحظه دارم پریود میشم
این برنامه ها نمیتونه درست پیدا کنه من همیشه فکر میکردم ۱۴ زمان تخمک گذاریمه چون از۱۲ ترشح دا ...
من با کیت هم چک کردم چندبار دقیقا شبیه برنامه لونا روز تخمکگذاری روشن میشه یعنی هرروزی که لونا میگه همون روز کیت زدم مثبت بوده اما من تنبلی دارم خفیف بنظر خودم تخمک آزاد نمیشه البته نمیدونمم والا خودمم موندم دکترم رفتم چندتا ولی میگن مشکلی نیست یکسال نشد بیا عکس بفرستیم با آزمایش برای شوهرت