2777
2789
عنوان

سزای مادرشوهر عقده ای چیه؟که این کارارو میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 80 پست
😂😂😂توام بپیچونش یا اطلاعات غلط بده والا چقدر پررو هستن بعضیا ما یه بیرون میرفتیم یه لباس میخرید ...

بببین انقد میپرسه تا بخاطراینکه ولت کنه جواب بدی تازه ازونورم از شوهرم میپرسه که ببینه یه جور گفتیم یانه  اینم همینه قیافش سریع چپ میشه تازه فکر کن من بدبخت شاغلم هستم  

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

بببین انقد میپرسه تا بخاطراینکه ولت کنه جواب بدی تازه ازونورم از شوهرم میپرسه که ببینه یه جور گفتیم ...

وای من اصلا طاقت فضولی دیگه ندارم قبلنا کوتاه میومدم الان که خداروشکر نمیبینمش 

ولی ببینمش چیزی بگه تند برخورد میکنم چون خیلی کوتاه اومدم البته اشتباه کردم 

حتی آخرین بار که باعث شد پام بشکنه بازم کوتاه اومدم 😑😑😑چقققققققدر خودخوری کردم 

الان سر اون جریان وحشی شدم ببینمش ....🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا طاقت فضولی دیگه ندارم قبلنا کوتاه میومدم الان که خداروشکر نمیبینمش  ولی ببینمش چیز ...

پات چرا شکست؟منم هی بخاطر شوهرم تحمل میکنم ولی به شوهرم گفتم دفعه دیگه چیزی اعصابم بهم بریزه دیگه سکوت نمکینم حالا نمیدونم چی رفته گفته بهش یکم بهتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

پات چرا شکست؟منم هی بخاطر شوهرم تحمل میکنم ولی به شوهرم گفتم دفعه دیگه چیزی اعصابم بهم بریزه دیگه سک ...

تولدم خونشون دعوت بودم 

چندروز بعدش پای میز بازی نامزدم یه حرف بدی بهم زد ناراحت شدم جلو همه گفت بغضم گرفت قبل اینکه اشکم بیاد بلند شدم رفتم تو اتاق 

فرداش سر اون حرفش ما تو اتاق داشتیم بحث میکردیم صدامون بیرون نمی‌رفت زیاد 

مامانش رفته بود شوهرشو پر کرده بود شوهرش آدم آروم و منطقیی هست 

یهو در اتاق و زد اومد تو سرمون داد زد بلنننند 

من یه لحظه انگار آب سرد ریختن روم 

بعد مامانش بلند بلند داشت تو پذیرایی توهین میکردو چرت و پرت میگفت 

منم وسایلمو برداشتم گفتم حلال کنید خدافظ اینقدر عصبی بودم 

هی به خودم میگفتم آروم باش آروم باش 

چون چیزایی که شنیدم اگه میخواستم جواب پس بدم بایستی چشامو می‌بستم و دهنمو باز میکردم 

رفتم بیرون نامزدمم دنبالم هی داد و بیداد هی فحش میداد 

چمدونم دستش بود گفتم بده هی داد میزد یهو چمدونمو پرت کرد وسط خیابون گفت گمشو 

دیگه منم شروع کردم 

دیگه دعوا بالا گرفت درگیر شدیم باهم بدددددددددد 

کوله پشتی هم رو کولم بود پام پیچ خورد شکست افتادم زمین 

بعدشم بیمارستانو ... 

به هزاربدبختی با دل و پا و شخصیت و غرور شکسته با هواپیما برگشتم خونمون 

به خانوادمم چیزی نگفتم تو اون چند ماهی که پام تو گچ بود هر روز گریه میکردم 

دور از چشم خانوادم 

خودش فقط از پارسال تا امسال داره التماسم میکنه ولی سرد شدم 

از خانوادشم متنفرم مخصوصا اون زن خدانشناس

تولدم خونشون دعوت بودم  چندروز بعدش پای میز بازی نامزدم یه حرف بدی بهم زد ناراحت شدم جلو همه گ ...

ای بابا چقد بد منم تجربه این مدلی دارم یه سال خونشون بودم بارها تواتاق شنیدم پدرشوهرم راجع به من حرف میزنه به روی خودم نیاوردم بعد ازینور به من میگفت باید ازینجا برین ازنور به شوهرم مبگفت باید بمونین اینجا دستتون باز شه چون جهاز نداشتم خلاصه یه شب با شوهرم دعوام شد از شدت فشار عصبی زد توگوشم منم نتونستم خودم کنترل کنم شروع کردم به زدنش شوهرمم فقط نگام میکرد هیچی نمیگفت اروم شم باباش دید اومد منو گرفت پرت کرد تو پام خورد به درکبود شد بعدش شوهرم رفت شروع کرد بامن بحث کردن که تو بیکس وکار وبی ابرویی انقد حرفاش بد بود که مغزم قفل کرد 11 شب ازخونشون زدم بیرون  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای بابا چقد بد منم تجربه این مدلی دارم یه سال خونشون بودم بارها تواتاق شنیدم پدرشوهرم راجع به من حرف ...

حالا تو ازدواج کردی دیگه زندگی داری شاید تحملت زیادتر بشه بخاطر تشکیل زندگیت

من تا یجایی تحمل میکنم بعدش منفجر میشم الان منفجر شدم🙂

بخدا مامانم اینقدر میگفت احترام بزار احترام بزار از مامان خودم بیشتر بهش احترام گذاشتم 

فکر کردن من نمی‌فهمم یا سوارم هستن  

ولی من همه چیز دارم همه جوره بهم میرسن 

خودم شاغلم چرا باید تن به همچین ازدواجی بدم 

تازه اختلاف طبقاتی هم داریم 

مامانش پرو پرو بارها بهم گفته ۸۰ درصد پول خونرو بابات بده خونه بخرید 

اصلا یه حرفا و کارایی می‌کرد 

توقع داشت من مثل پرستارو خدمتکار باشم برای پسرش 

مگه عقلم کمه یا ناشکر هستم که خودمو دستی دستی بدبخت کنم