2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
درامدش ۳۰ در ماه هست و میگه در حد ۳ تومن کمک مامانم میکنم .البته منم ۱۵ درامد دارم ولی نمیدونم بعدا ...

خوب دیگه خودت باید به نتیجه برسی در کل ادم بدی دیده نمیشه همه مردا هم از این پدر و نادرای بد دارن 

اگه منتقد رفتارش هست وبرعکس اون رفتار میکنه تو چند جا که ضعفهای پدرش هست بسنجش تا دستت بیاد  م ...

خدا شوهرتو حفظ کنه برات  ..... باباش رفیق باز و کم حوصله هست ولی خود پسر کامل برعکسه این رفتاره 🤔 کلا خیلی فرق میکنه با پدرش اما میترسم شاید فیلمش باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت برسه کلکسیون بدی هارو همسرت داره جز دو تا مورد 

دقیقا ...اصلا و ابدا هم نشون نمیداد، خیلی هاشون رو فکر کنم خودش هم احتمال نمی‌داد هرگز درگیر شه مثل اعتیاد و رفیق بازی و تا مرز فروپاشی زندگیش خطا رفتن😔 ولی خب مسائلی که سالیان دراز برای انسان عادی شده باشه و قبحش از بین رفته باشه مرتکب شدنش سخت و دور از انتظار نیست...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
خدا شوهرتو حفظ کنه برات    ..... باباش رفیق باز و کم حوصله هست ولی خود پسر کامل برعکسه این ...

عزیزمی ،تو اون موقعیتهای که میترسی بزارش چند بار اگه انجام نداد دیگه فیلم نیست جون آدم خشن وکم حوصله نمیتونه زیاد فیلم بازی کنه سعی کن ارتباطت درطول روز باهاش بیشتر باشه تو خونه خودشون زیر نظر بگیرش بعید میدونم فیلم بازی کنه 

عزیزمی ،تو اون موقعیتهای که میترسی بزارش چند بار اگه انجام نداد دیگه فیلم نیست جون آدم خشن وکم حوصله ...

ما اکثر روزها تقریبا شش ساعت باهم هستیم و شدید زیر ذره بین منه😂 ولی خب مشاوره رو هم ادامه بدیم بهتره

موقع ازدواج یکی از دوستام گفت فقط ببین پدر و برادرش چطور آدم هایی هستند من به حرفش گوش نکردم الان بی ...

یعنی تو تایم اشنایی حتی یک درصد هم متوجه شباهت رفتار نشده بودی؟

ما اکثر روزها تقریبا شش ساعت باهم هستیم و شدید زیر ذره بین منه😂 ولی خب مشاوره رو هم ادامه بدیم بهتر ...

بنظرم مشکلی نداره اگه الان رفیق باز نیست بعدا هم نیست مشاور برین برای بعدا هم خوبه اگه بعدا مشکلی بود دیگه میدونه چیه همرات میاد 

ایشون هم پدرش ادم اهل خیانت و رها کردن بچه ها هست یعنی بارها بچه هاشو رها کرده رفته درگیر شدید اعتیا ...

همسر من هم اهل سیگار و قلیون به هیچ عنوان نبود و ورزشکار حرفه‌ای در سطح تیم ملی با کلی مدال و عنوان بود ...ولی بعد پنج شش سال اول با بی توجهی به خانواده بعد با رفیق بازی شروع کرد به سیگار و گل کشیدن و بعدترها تریاک و شیره...ده سالی هست درگیره اما محدود و پنهانی...و همچنان بهترین مربی و ورزشکار هم هست، و اصلا و ابدا جز تفننی گل کشیدن رو که بهش ثابت کردم بقیه رو گردن نمیگیره...خیلی قبولش سخت بود ولی حقیقته...یه چیز جالب هم بگم اکثر ورزشکارهای حرفه‌ای که دوره ورزشی‌شون رو به افول میره یا کناره گیری میکنن اعتیاد دارن، به خاطر اون سرخوشی که ورزش سالها براشون ایجاد کرده و حالا با سرخوشی اعتیاد جایگزینش میکنن و اون هورمون براشون ترشح میشه...اندام و رفتار مناسبی هم دارن مثل ورزشکارا و دوران حرفه ای شون...ولی فقط کسانی که باهاشون زندگی میکنن در جریانن و کسانی که دچار اعتیاد هستن چون بلافاصله تشخیص میدن...ولی ادم‌های عادی نه.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
همسر من هم اهل سیگار و قلیون به هیچ عنوان نبود و ورزشکار حرفه‌ای در سطح تیم ملی با کلی مدال و عنوان ...

ای وای چقدر سختی کشیدی شما ....یعنی بهرحال بعد از سال ها رفت به سمت کارهایی که پدرش انجام میداد . و شد یک کپی کامل از پدر

هیچ علاقه ای نداره سالی یبار میبنش

ببین عزیزم ممکنه به خاطر عذاب هایی که کشیده و سرخوردگی‌هایی که داشته بخواد کاملا متفاوت عمل کنه و این هم نوعی از برخورد ما با مشکلات هست، مثلا من خودم از بعضی از رفتارهای مادرم انزجار داشتم و ابدا به هیچ قیمتی اونا رو انجام نمیدم که اطرافیانم رو آزرده نکنم ...و نقطه‌ی مقابل اون هستم...ولی خب خیلی از رفتارهای خوبش رو هم ارثی هم اکتسابی دارم و بهش افتخار میکنم مثل بخشندگی، بچه‌دوست بودن، سلیقه‌ی عالی، کمک بی چشمداشت به دیگران...ولی اون رفتارهایی رو که دوست نداشتم فاکتور گرفتم برای ابد.

ای وای چقدر سختی کشیدی شما ....یعنی بهرحال بعد از سال ها رفت به سمت کارهایی که پدرش انجام میداد . و ...

درسته💔 و هر روز بیشتر شبیه میشه...