2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
کاری به این خانوم ندارم خواهرشوهر من کلا نامزد وعقد و عروسیش 6ماه طول کشید...  بعد شدهر از روز ...

وقتی باهم میریم پیکنیک همه ی کارهای جم کردن و طا کردن و تمیز کردن رو خودش انجام میده ....اما من چون سخت گیرم گاهی فکر میکنم شاید اینکارو میکنه که من رو به ازدواح با خودش قانع کنه و بعد ازدواج خبری از این کارا نباشه

پدرشون به شدت ادم نامحترمی هست . و خودش ناراضی از رفتار پدر و به شدت ضربه خورده .بشم گفتم شاید نتونم ...

حقیقتش من یه دوستی داشتم موقع ازدواج همه خیلی مخالف بودن بخاطر پدر شوهرش،  میگفتن کلاهبرداره و بدحسابه و اله و بله (مشکل اخلاقی نداشت)، ولی خب اسم  و رسم خوبی هم نداشت.

این دوستم با اون آقا ازدواج کرد الان از اخلاق پدرشوهرش راضیه ولی همیشه دغدغه داره. شوهرش کوچکترین پشتوانه ای نداره و دوستم بابت این قضیه همیشه ناراحته.

...........

طبق تجربه خودم

این جور موارد یا پسره کپی برابر اصل پدرشه که کاملا مشخصه

یا رفتارهای پدرش رو دیده و از انجام اونا اجتناب میکنه. این مورد شما دومیه.

........

یه پیشنهاد هم برای راحتی خیالتون، مراجعه به مشاور خانواده و ازدواج هست.

چون اونا واقعا شخصیت آدم رو درون کاوی میکنن و اون چیزایی که از چشم شما دور مونده متوجه میشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100درصد رفته زن عزیز

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
یعنی مادرشون ادم خوبی هستن

پدرش هم خوبه یکم هنوز مردسالاری داره وگرنه آدم خوبیه، هم به زنش احترام میذاره هم تو کار خونه کمک میده و ...

مادرش ولی واقعا خوبه. بچه هاشم خوب تربیت کرده.

دقیقااا ببین شاید زن و شوهر به مرور زمان شبیه هم بشن اما اون ذات واقعی رو نمیشه تغییر داد همسر من او ...

اره شبیه هم میشه طرز فکرشون و اخلاقای عمدشون سر جاشه اون خانم میگه من از اول تربیت کردم و زن باید از اول مرد رو تربیت کنه رو قبول ندارم نه شدنیه نه درس

۱_پدرشوهرم دست بزن داشته متاسفانه همه‌ی پسراش هم دارن این خصلت بد رو۲_اعتیادش رو هم همگی در کمال ناب ...

ایشون هم پدرش ادم اهل خیانت و رها کردن بچه ها هست یعنی بارها بچه هاشو رها کرده رفته درگیر شدید اعتیاد . اما خود اقا پسر تو این یک سال به شدت منطقی و اهل ساختن هست بجای خراب کردن .و حتی من رو نمیذاره قلیون بکشم خودشم حتی قلیون مصرف نمیکنه

وقتی باهم میریم پیکنیک همه ی کارهای جم کردن و طا کردن و تمیز کردن رو خودش انجام میده ....اما من چون ...

بددلی وبد دهنی وفحاشیش کپی باباشه..خسیسی،منزوی بودن،افسردگیش.وسواسش،نا امیدیش،دو روییش، لجبازیش.خودحواهیش کپی مامانشه

برادرشوهر من خاله زنک زود عصبی تا حدودی توهین میکنه به خانمش جلو جمع پسرش کپ همسر من و دایی خودشه اص ...

اتقاقا ایشون هم همه میگن به دایشش رفته .دایش ادم درستیه

ایشون هم دقیقا از رفتار پدرش گله مند هست همیشه و مادرش همیشه میگه اگر در اینده میخوای مثل پدرت باشی ...

اگه منتقد رفتارش هست وبرعکس اون رفتار میکنه تو چند جا که ضعفهای پدرش هست بسنجش تا دستت بیاد 

مثلا من عین باباش باتربیت زن دوست عین مادرش مهربون حتی بعد 11سال هنوز درماشینو برام باز میکنه کفشام رو با دستمال پاک میکنه  وجلو پام جفت میکنه  

بی نهایت احترام میکنه بی نهایت منظمه  کار خونه روهم تقسیم کرده با  بینهایت حامی خدا نکنه بیمار بشم خودشو به آب وآتیش میزنه تا سالم بشم کمک حال خانواده منم هم هست  همیشه دردسترس هرموقع بگم کارش رو تعطیل میکنه  میاد  خوش قول هست اصلا تمسخر اطرافیان براش مهم نیست یه نقطه ضعف داره فقط یکی میخوایم بریم  جایی عجوله وسرتایم باید آماده باشی اینو از باباش به ارث برده وهرجور شده یکربع زودتر هرجایی حاضر میشه  خیلی رواعصابمه   

ایشون هم پدرش ادم اهل خیانت و رها کردن بچه ها هست یعنی بارها بچه هاشو رها کرده رفته درگیر شدید اعتیا ...

شوهرمن وقتی اومد خاستگاریم تا الان همش ضد بابشه وازش متنفره ونقدش میکنه ولی ناخوداگاه  بعضی کارهای اونو انجام میده .توی زندگی خودشو نشون میده 

اگه منتقد رفتارش هست وبرعکس اون رفتار میکنه تو چند جا که ضعفهای پدرش هست بسنجش تا دستت بیاد  م ...

انشالله همیشه همینجوری باشه و خوشبخت باشی اینجور مردا کم هستن بخصوص تو ایران ک پسرسالاری بوده و انگار پسرشون چه تحفه ای هست 

رو این کمک خرج خانوادشه یکم بیشتر فک کن در آینده داغونت نکنه 

درامدش ۳۰ در ماه هست و میگه در حد ۳ تومن کمک مامانم میکنم .البته منم ۱۵ درامد دارم ولی نمیدونم بعدا دچار مشکل میشه یا نه