2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست

همسرم کلا به پدرش رفته البته تو این مورد شانس آوردم چون هم قیافه هم خصلتاش کامل ب پدرش رفته و ی درصدم ب مادرش نرفته و اینم بگم بقیه خواهر برادرش از هر نظر جفت مادرشونن الا این یکی البته بازم خداروشکر جالب اینجاست هر کیم میبینم بهم میگه مادرشوهرم اصلا اخلاقش خوب نیس و اونیکی برادر شوهرم کپیشه یعنی خاله زنکااااا.... بیچاره زنش اصلا تقصیر نداره رفته خونه مادرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم ولی بابام خیییلی به باباش رفته ، عصبانی بودنش ، طرز حرف زدنش ، فقط خانواده خودش براش مهم بودن و ...

و مامانمم از لحاظ یک دندگی و اقتصادی بودنش به باباش رفته.

حتی اگه ذاتا هم یه باباش نرفته باشه ولی چون تو اون خونه بزرگ شده باز خیلی تاثیر داره خوب فکر کن

بله .حتی دیشب بهش گفتم همین اخلاق گندت از پدرت به ارث بردی.

قهر کرد

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

لزوما اینطوری نیست که بچه رفتارهای بد والدینش رو بگیره... بعضی وقتا هست که اتفاقا فرزند، از دعوا و بد بودن زندگی خانواده خسته میشه و تمام سعیش اینه که اشتباهات والدینش رو نداشته باشه و زندگی خوب و آرومی داشته باشه. باید مدت زمان خیلی بیشتری باهاش وقت بگذرونی و دقیق چک کنی رفتارهاش رو. معمولا کسایی که تو خانواده خشن بزرگ میشن، تو وقتای حساس غیرعادی عصبی میشن و خشونت بروز میدن، اینهارو خیلی دقیق باش.

خود اقا پسر بمن میگه چون خانوادت خوب هستن پس توام به اونا رفتی و میدونم خوب هستی ...اما خودش پدرش مش ...

پدرشوهربد باشه رو زندگی شما خیلی تاثیرمنفی میذاره

دوستم بخاطر پدرشوهره جداشد

فقط دخالت باباهه بود

اخرم زن وشوهرمجبور کرد جدابشن

شوهره هم انگار ماست بود

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

یکم شبیهه ولی خیلی ازاخلاقای بد پدرشو نداره ولی درنظر بگیر هرکسی یه جوره

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
همسرم کلا به پدرش رفته البته تو این مورد شانس آوردم چون هم قیافه هم خصلتاش کامل ب پدرش رفته و ی درصد ...

یعنی پدری که اهل خیانت و ازار خانوادش باشه ..بااین که پسر از رفتارهای پدرش متنفر هست اما بازم تقلید رفتار میکنه؟