2777
2789
عنوان

شوهرتون به پدرش رفته؟ چند درصد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 174 پست
نه عزیزم ذات شوهرت خوب بوده هنر شما نیس یجوری نگو ک انگار بقیه زن هایی ک شوهرشون بوه حقشونه یا هنر ن ...

اشتباه میکنین   اتفاقا اون خانم  درست میگه گاهی دست  یک  زنه رفتار مردش من زنایی دیدم  ک  از بس وسواس داشتن  شکاک  بودن  مرد و روانی کردن  

و دیدم  گاهی ی زن  با صبوری  و کارکردن  پا  ب پای مرد  همدل  بود از مرد  ی مرد کامل  ساخته 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

من همسرم و پدرش ذره ای به هم شباهت نداره اخلاق و رفتارشون.....

به خانواده مادرش رفته که ای کاش نمیرفت

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا ۰ درصد  از پدرش متاسفانه،متنفر هست  و همیشه میگه سعی میکردم مثل اون نباشم و نیست&n ...

ایشون هم دقیقا از رفتار پدرش گله مند هست همیشه و مادرش همیشه میگه اگر در اینده میخوای مثل پدرت باشی ازدواج نکن چون خودش زخم خورده

اصلا شبیهش نیست وگرنه یه روزم نمیتونستم باهاش زندگی کنم   باباشم یه بار حرصش گرفت گفت پیش داییااش بزرگشده گاو وگوسفند باباش اخلاقاش خوب نیست

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

نشونه هایی قبل از ازدواج متوجه نشده بودی؟

نه اصلا ،از مادرش خیلی بدش میومد ...ولی الان تو زندگی فهمیدم ....البته ما توی عقد زیاد نمیذاشتن باهم باشیم ،اون موقع سخت میگرفتن.

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

به نظرم برید یک مشاوره تا بفهمی چجور آدمیه.چون این مورد نسبیه و برای آدمها متفاوته...همسر من باباش سیگاری و راحت طلبه و کلا پای تی وی خوابیده کل روز.ولی همسر من فعاله و اصلا تنبل نیست...فقط رانندگی افتضاحش به باباش رفته و عصبانی شدنش توی رانندگی.

اصلا شبیهش نیست وگرنه یه روزم نمیتونستم باهاش زندگی کنم   باباشم یه بار حرصش گرفت گفت پیش دای ...

اینم بگم بابام بخاطر اخلاقای باباش مخالف ازدواجمون بود

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

خود اقا پسر بمن میگه چون خانوادت خوب هستن پس توام به اونا رفتی و میدونم خوب هستی ...اما خودش پدرش مش ...

ببین وراثت تاثیر  داره نمیشه درنظر نگرفت قیافه وبعضی اخلاقها، ولی تربیت هم مهمه 30بزار وراثت 70تربیت حالا بعضی مادرها هستن نمیزارن بچه ها اخلاق گند پدراشون روتکرار کنن بعضیها کپی هستن بشر موجودیه که با هیچ معیاری نمیشه اونو سنجید چون انسان  متغیره و ناشناخته ،واخلاقهای دوران نامزدی وآشنایی به اخلاقهای توی یه خونه بودن کاملا باهم فرق دارن

عزیزم 1 سال زمان زیادیه اگر واقعا سر مسئله ای تردید داری توی همون زمینه ایشون رو به چالش بکش.

پدرشون به شدت ادم نامحترمی هست . و خودش ناراضی از رفتار پدر و به شدت ضربه خورده .بشم گفتم شاید نتونم با پدرت سازش کنم. ایشون هم گفتن مشکلی نیست من هم باش ارتباطی ندارم حتی بعد ازدواج .ولی نمیدونم چقدر رو حرفش میمونه

ایشون هم دقیقا از رفتار پدرش گله مند هست همیشه و مادرش همیشه میگه اگر در اینده میخوای مثل پدرت باشی ...

این نشونه خوبیه...همسر من باباشو خیلی دوست داره ولی از یک سری رفتارهای باباش متنفره و هیچ وقت هم ندیدم عین اون باشه...تازه سعی میکنه کاملا برعکس پدرش عمل کنه چون نتیجه اش رو دیده.