2777
2789

من زیاد خرج نمیکنم مثلا مثل بقیه ناخن و مژه و رنگ و انواع لباس و فلان بگیرم 

چیزای واجب رو میخرم  

مثلا دیروز یه دقیقه رفتم بیرون بچه هام لباس نداشتن خیلی وقته نخریدم تابستون بود آخرین بار که تیشرت اینا خریدم مثلا شلوار لی رو عید خریدم که همونو میپوشن از عید 

دیروز رفتم نفری یه دورس و جوراب خریدم براشون شد ۲ تومن با هم،رفتم سوپرمارکت یکم خرما و ژیلت و دوسه تا خوراکی شد ۶۰۰،رفتم پلاستیک فروشی چند تیکه وسیله شد۵۰۰،پسرم پینگ پنگ باید مدرسه میبرد شد ۲۸۰،اخر هم چندتا سوخاری براشون گرفتم شد۳۵۰ 

یعنی هیچکدوم اضافه نبود 

بعد شب اومدم موقع خواب فکرو خیال و عذاب وجدان! 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف هم میبینم شوهرم پول براش علف خرسه خیلی راحت برداشت نزدیک ده میلیون داد به یکی گفت خیرات دادم! 

یا به اینو اون راحت قرض میده ندن هم پیگیر نمیشه ۴۰ تومن به داداشش داده میگه ولش کن نداره چیکار کنم 

خیلی هم عالی. عذاب وجدان نداره. اتفاقا تو این دوران مصرف زدگی که بعضیا خیال میکنن هر چی بیشتر بخرن باشخصیت ترند، آدم باید بر حسب نیازش خرید کنه. تو سوپر توی مال توی فروشگاه لباس با وجودی که جنس ها بهش چشمک میزنن باید از خودش بپرسه آیا من به این جنس نیاز دارم یا نه! 

از یه طرف هم میبینم شوهرم پول براش علف خرسه خیلی راحت برداشت نزدیک ده میلیون داد به یکی گفت خیرات دا ...

پس توام مثل اون باش

خرج نکردی هم نگه دار برا خودت قیمت هرچی که میخری دو برابر بگو حداقل خیرات نکنه به بقیه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

درکت میکنم منم همینطور ولی هیچ کدوم خرج اضافی نبوده چون همه رو تو یه روز خریدی این حسو داری. من پنجشنبه رفتم بازار واقعا غیر از یک دست لباس تو خونه و یک شلوار تو خونه برا پسرم چیز قابل توجهی نخریدم دیدم ۴ م خرج کردم

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

ببخشید نتنها احمقی بلکه کم عقل هم هستی من الان دارم به این نتیجه میرسم که چرا تا ذوقی بود کورش کردم و حال خودمو گرفتم که چی بشه فقط یه آدم افسرده از خودم ساختم که از خودم بیشتر از بقیه شاکی هستم اون پولایی هم که حرصشو خوردم شوهرم رفت با مادرش مسافرت حالشو بردن

خیلی هم عالی. عذاب وجدان نداره. اتفاقا تو این دوران مصرف زدگی که بعضیا خیال میکنن هر چی بیشتر بخرن ب ...

آخه دردم اینه خیلی چیزا نیازع ولی دلم نمیاد بخرم نمی‌خرم از اونور شوهرم زیادی پول میبینه خرج اینو اون میکنه