2777
2789
بنظرم احتمالش کمه  باز برای اقایون بنظرم خیلی راحت تره بخوان جلو بیان  نه بیان بگن بیا ا ...

خب بچه بودیم اون موقع منم میگفتم اینکارا بچه بازیه تو فکرم این بود ولی دیدم نه از سرم نپرید اون از خانواده خوبی بود یعنی اینجوری بگم پسر هولی نبود میشناختمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پسرا راحت تره  چرا ب ی بهونه بهش پیام نمیده

میگفت میترسم ردم کنه 

نگرانیش این بود 

چی بگم.اون این طوری میگفت

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
دقیقا پیام بده بهش یا میشه یا نمیشه بلاخره راحت میشه میفهمه چی به چیه  مث من تو فکر خیالم

من اینستاشو داشتم رفتم باهاش صحبت کنم دیدم همش کلیپ عاشقانه گذاشته گفتم عاشقی گفت اره 😐بعد گفتم کیه گفت هیچکی نمیدونه حتی خانواده اش 😐😐😐دیگه باهام حرف نزد بعد ایسنتاشم دلیت زد و رفت 

بنظرتون خیلی احمقانه است کسیو که نمیبینیشو دسترسی نداری بهشو هنوزم دوسش داری 

من مطمنا از جایی استارت باید بخوره شاید خجالتی کم رو من که همین حس داشتم تا ازدواج کرد الان هم که گاهی میبنمش 

🌹🌹🌹
صد در صد میخوادتت روش نمیشه میترسه

من میگم شاید توی این همه مدت از یکی دیگه خوشش اومده باشه، اخه خیلی ساله گذشته مثلا من دبیرستانی بودم تا سال اول دانشگاهم یادمه ولی الان دانشگاهمم تموم شده میگم اید...