2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سال یکی تو ذهنت بود یعنی از چه دورانی؟ 

دوران دبیرستان بود الان هم بگم دیگه نیست چون ازدواج کرده صاحب فرزند هم هست فقط حیف میگم اگر مادرم حداقل می‌فرستادم راحت میدادن چون همسایه بودیم

🌹🌹🌹
ترس و کم رو بودن من که خیلی ترسو هستم میگم همش شاید به پدر مادرش بگه فلانی ازم شماره خواست آبروم ببر ...

وای شاید اونم همین فکرو کرده نع؟؟ 

ولی خب منم اون موقعه ها اصن روم نمیشد نیگاشم کنم چه برسه شماره بگیرم ازش 

ولی وقت بهش فک میکنم یه حس قشنگی دارم 

حیف اون روزا که گذشت و خوش بحال اون ادمی که باهاشه 😔

من کلی گفتم که اگر کسی این مشکل داره از طریق دوست که کم رد نیست اقدام کنه بهش بگه از ما که گذشت

من همش میترسم دچار سو تفاهم شده باشم یا اینکه از یکی دیگه خوشش اومده باشه یا بگه واااای این هنوز تو اون سالها گیر کرده سنگ زو یخ شم 😬😬😬

من همش میترسم دچار سو تفاهم شده باشم یا اینکه از یکی دیگه خوشش اومده باشه یا بگه واااای این هنوز تو ...

نه از طریقی بهش برسون دوستت که پرو باشه بتونه با پیام یا طریقی ضرر نداره

🌹🌹🌹