2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نشه من توضیح دادم اونایی که کم رو هستن یا شهر کوچک معمولا اکثرا اتفاق میفته

اگ ی دختر برای همیشه از اونجایی ک این پسره هست بره چی 

با این ک شماره و اینستاشو داره اما چیزی نگه بی علاقس؟

نگاه همیشه برا گفتن اول باید دختر خانم چراغ بده مثلا با خنده یا احوال پرسی تو کوچه خیابان تا استارت ...

چقدر عجیب 

چون من نشنیدم کسی از اطرافیام چنین حرفی بزنه 

خوده من به شخصه احساس سبکی میکنم بخوام چنین کاری کنم .

خیلی از اون احوال پرسی ها هم بدون منظوره و ممکنه اشتباه تعبیر بشه این جوری

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
😐😐😐😐

من دبیرستان بودم خب اصن تو فاز عشق عاشقی نبودم 

یکی اشناهامون که کم بیش میدیدمشون یه پسر داشت دوسال ازم بزرگتر بود 

تو راه مدرسه چنباری ام خونشون رفتیم و مرسامها میدیدمش خلاصه یجورایی نیگام میکرد که انگار یه چیزی هست نمیدونم من دچار اشتباه شدم یا شمام اینجوری فک میکنید 

همیشه جلو رام سبز میشد 

خیلی خیره میشد از دورا نه از نزدیک 

بعد یبارم احساس کردم با دوستش میخواست ه شماره ای چیز بم بده باهام ارتباط برقرار کنیم ولی بنظرم روش نشد 

ولی بعدش قصیه برعکس شد من خیلی ازش خوشم اومد ولی اون دیگه هیچی نگفت 😬😬😬😬

من دبیرستان بودم خب اصن تو فاز عشق عاشقی نبودم  یکی اشناهامون که کم بیش میدیدمشون یه پسر داشت ...

کلا شخصیتی داره با کسی صمیمی نمیشه دوستای کمی داره. 

ممکنه هنوزم تو فکر باشه یا تموم شده چون من فک میکنم اون زمان خیلی سر راهم سبز میشد 

اقا کم رو یا خجالتیه؟ خانم چجوربه؟

نمیدونم نپرسیدم 

داشت دردو دل میکرد و راهنمایی میگرفت 

چون یکمی هم مسیرش دوره نمیتونه از نزدیک ببینه 

اصلا نمیدونست با کسی هست یا نه 

پیشنهاد کردیم از ی اشنا مشترک بپرسه میگفت به نتجیه نرسید 

میگف برم جلو و نشه اذیت میشم 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
کلا شخصیتی داره با کسی صمیمی نمیشه دوستای کمی داره.  ممکنه هنوزم تو فکر باشه یا تموم شده چون م ...

بنظرم احتمالش کمه 

باز برای اقایون بنظرم خیلی راحت تره بخوان جلو بیان 

نه بیان بگن بیا این شمارم 

ولی سر صحبت رو راحت تر میتونن باز کنن 

من میگم اگه بخواد حداقل صحبتاشو بیشتر میکنه باهات