2777
2789
عنوان

یه سوال درباره گربه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 64 پست
گفتن یه موسسه هست که قبولشون میکنه به اونا بدیم؟

بله اینجوری بهتره...البته بد نیست یه تحقیقی بکنید که موسسه خوشنام و مسئولیت پذیری باشه

چون بعضی از این پناهگاه ها فقط اسماً حامی حیواناتند و در عمل شکنجه گاهی بیش نیستند و این زبون بسته ها رو در شرایط غیراستاندارد از نظر رسیدگی و امکانات بهداشتی_درمانی و حتی تغذیه نگهداری میکنند

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تبریزم .اینجا هم یه موسسه گفتن قبول میکنه قراره یکی از دوستان شمارشو برامون پیدا کنه .خودشو ...

اِ بد شد

البته تبریز یکی از شهرهای خوشنام از نظر حیوان دوستیه و حامی های زیادی داره

حتی از طریق اینستاگرام هم میتونید چنین اشخاص یا موسساتی رو پیدا کنید

میتونید حامی_حیوانات_تبریز# یا سایر هشتگ های مشابه رو سرچ کنید و یه شخص یا پناهگاه دلسوز و معتبر پیدا کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چشم ممنون که گفتین .

چشمتون پرفروغ💚

@pishti  

سارا جانم این همون تاپیکیه که راجع به توکسوپلاسموز بود

لطفا مطالعه کن عزیزم

@pishti     سارا جانم این همون تاپیکیه که راجع به توکسوپلاسموز بود لطفا مطالعه کن ع ...

حتما گربشو واکسن زده  بعد اورده خونشون مشکلی نداره اخه

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
آزمایش چی باید بدم؟ اسم آزمایشش چیه؟

ازمانش تشخیص توکسو پلاسموز،بهت میگن در گذشته داشتی یانه؟البته آلودگی فعلی سه تا چهار هفته بعد مشخص میشه نه الان.Igm و Iggتوکسو 

خودم که نیاوردم. برای یه کاری مجبور شدیم بیاییم خونه این فامیلمون که دیدیم یه هفته است گربه آورده.

اصلا خونه فامیل نرو به نظر من زن باردار نباید از هر کسی غذا بخوره شاید طرف تو دلش راضی نباشه