2777
2789
عنوان

خیرسرم کنکور دارم ولی هیچ کاری نمیکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 232 پست
ریاضی با فینیتو متوجه نمیشی فصلای اسونو بزنی؟ بعد برای نهایی باید بخونیا حتما دوازدهمشو باید کار کنی ...

نمیدونم شاید بفهمم من کلن ریاضیم خوب نیس لنگ میزنم چون کار نمیکنم ریاضی یه چیزیه ک باید مسئله حل کنی تا بفهمی

فینیتوش از کی شروع میشه؟

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشی رو بخوتم مدیریت میکنما قفلش میکنم میذارم جای دور بحث اون قسمت درس خوندنه خب هیچ کاری ادم نکنه ا ...

خب وقتی حوصله درس نداری گوشی هست وقتی گوشی نباشه به قول خودت مجبوری در و دیوار نگاه کنی و بعد میبینی چاره ای نیست و دوباره بر میگردی پای درست

ولی اگه گوشی باشه دوباره میپری تو مجازی

خودت گول نزن کلا گوشی رو بزار کنار همه رو دیلیت اکانت کن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مثل نکته تسته انگار

جزوه اش رو دارم ولی فک کنم از بهمن شروع میشه اگه اونموقع باشه خوبه تا اونموقع باید بقیه چیزا رو برسونم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نمیدونم شاید بفهمم من کلن ریاضیم خوب نیس لنگ میزنم چون کار نمیکنم ریاضی یه چیزیه ک باید مسئله حل کنی ...

برا پارسالو ببین واینستا برا امسال البته فک کنم امسالشم شروع شده

ولی در حد نهایی حتما کار کن ضریب داره

حالم از ضعیف بودن خودم بهم میخوره

یبار مردونه تصمیم بگیر تا آخر این راه رو بری ارزشش رو داره که یسال اینستاگرام و... نداشته باشی و به خودت سختی بدی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خب وقتی حوصله درس نداری گوشی هست وقتی گوشی نباشه به قول خودت مجبوری در و دیوار نگاه کنی و بعد میبینی ...

من یه ماه گوشیم دستم نبود ولی حاضر بودم هرکاری کنم جز درس انگار لج کردم حالم به هم میخوره💔

جزوه اش رو دارم ولی فک کنم از بهمن شروع میشه اگه اونموقع باشه خوبه تا اونموقع باید بقیه چیزا رو برسو ...

اخه فقط فیلم دیدن مهم نبس ک من مهر کلی فیلم دیدم ب قول تو با حواس پرتی اینا با مرور نکردن درست با تست نزدن همش از یادم رفت بالاخره ما باید وقتی داشته باشیم با تست یا نه نهایی هم هست ای خدا مرگم برسون

من یه ماه گوشیم دستم نبود ولی حاضر بودم هرکاری کنم جز درس انگار لج کردم حالم به هم میخوره💔

نمیدونم چی بگم شاید مشکلات دیگه هم داری مث محیط درس خوندن و منابعی که انتخاب کردی