2777
2789

امشب از وقتی اومد هر چیزی رو بهونه کرد اعصاب منو خورد کنه سر شام غذا طعمش عالی بود یه کوچولو شفته شد بهونه کرد اخرش من نخورده با اشک بلند شدم از میز بعدش باز من رفتم سمتش و شوخی اینا گفت تو چرا در و باز کردم مثل میت رو مبل بودی گفتم تو امشب زود اومدی وگرنه من هر شب با آرایش و اینا جلو در بودم .

آخر شب هم باز گل گرفته بود من گذاشتم رو اوپن آشپزخانه گفت چرا رو چشمت نزاشتی من با این گل هزارتا مخ میزنم بعد رفت رو تخت و انگار نه انگار دلمو چطور شکونده

موندم فردا باز ادامه بده چطور باهاش رفتار کنم اگه می تونید کمکم کنید😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی منم محل نزارم؟

فردامنظورم نیس منظورم هروقت غرزدبی تفاوت باش انگارداره ب زن همسایه غرمیزنه هم اعصابت آرومه هم وقتی میبینه حرفاش برات اهمیتی نداره بیخیالت میشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چطور تحمل میکنید واقعا تعجب می‌کنم اینجا من این چیزارو میخونم تعجب می‌کنم در واقعیت دوروبریام اصلا ا ...

اگه از بهونه گیری ها و لجبازی های شوهرم بهت بگم میگی چطور تا الان زنده ایی

نه گاهی

اگه گاهی 

پس اخلاق واقعیش نبست

ولی اینو در نظرم بگیر که مردا هم گاهی اوقات از چیزی ناراحت میشن دلگیر میشن عصبی میشن

این یه چیز نرمال

مطمعنا شما هم گاهی اوقات از این اخلاق ها داریم

مثلا من خودم گاهی یهو اعصاب که ندارم به همه چیز گیر میدم بدون دلیل ولی زود پشیمون میشم

شما هم سعی کن درکش کنی

امگه به این کارش مداوم ادامه داد باهاش برخورد کن و جدی بگو که این کارش ناراحتت میکنه

حرف زدم میگه منو باید بشناسی فقط خودشو میبینه🙄

واااای عین شوهرررر منهههه

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️