2777
2789

سلام خانوما لطفا اگ راه حلی دارید بدید واقعا خسته شدم از بس به دکتر مراجعه کردم و نتیجه ندیدم فقط پول میدم اصن چاق نمیشم نمیدونم چیکار کنم دیگ از این ور خانواده ام مسخره میکنن از این ور فامیل 

بعضی مواقع انقد مسخره میکنن خانواده ام گریه ام میگیره بعد که قشنگ قلبمو به کردن میگن از بس گریه می‌کنی لاغر موندی 😔واقعا اذیت شدم میدونم لاغرم اما دست من نیس که خودمم دوس دارم چاق شم اما بخدا دیگ از بس قرص و پودر و دارو مصرف کردم خسته شدم 

گر خدا داری ز غم آزاد شو،..از خیال بیش و کم آزاد شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ادمای بیشعور و بی فرهنگ میتونن ادما رو بخاطر لاغری و چاقی و...مسخره کنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

لاغری که خیلی خوبه

اما شربت اشتها بخور ولی ادامه خیلی ک خیلی چاق شی

روزی یه لیوان معجون یا شیرموز بخور

ورزش پیلاتس

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
فقط ادمای بیشعور و بی فرهنگ میتونن ادما رو بخاطر لاغری و چاقی و...مسخره کنن

دقیقا

مادرشوهر من بمن میگفت شکمت عین حامله هاشده.بعد فهمیدیم حامله م واقعا.ولی اون با تیکه گفت.قلبم شکست.

خونشون میرفتیم زوری میگفتن بریم رو وزنه.

منم تصمیممو گرفتم لاغر کردم.الان باافتخارمیرم رو وزنه.

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

منم دورو بریا زیاد حرف میگفتن لاغر بودم و خوش اندام 

چاق شدم  شکم دراوردم کلا به هم ریخته شدم اح اح .

کسی نبود راهنماییم کنه .

الان دارم دوباره لاغر میکنم به سختی .

اگه کسی مسخرم کنه  و بگه لاعر و پوست  استخون .

راحت بهش میگم  من قرص اعصاب نمیخورم که چاق بشم .

ایتقدر ناراحتی و بدبختی دارید که قرص اعصاب خوردید باد کردید . میخواهید منم‌مثل شماها بشم ؟‌

البته الان چاقیمم مسخره میکنن .۶۴ کیلوام .‌ولی رک میگم شوهرم آدم خوبیه در زندگی راحتم  چاق شدم 😄

کلا  لاغری خیلییییی خوبه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم چاقم و حال شما رو دارم بنظرم هر کس هر طوری هست همون طوری میمونه. ای کاش بقیه اینو میفهمیدن.

کاش بدونن چاقی ولاغری ارثیه و به کسی مربوط نیست شاید طرف همینجوری راحت تره

منم لاغرم اینقدر بهم حرف زدن دیگه زدم به بیخیالی گفتم قرار نیست واسه یه عده مغز فندقی حالمو خراب کنم

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎