2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6668 بازدید | 167 پست

چرا تو رفتی، ذله اشون کن بزار بندازنت بیرون، فقطم این مدت تا اومدن پیشت گوشیو یه جا بزار فیلم بگیره

بعد دهنشونو سرویس کن

فحش دادن همون ساعت ببر مدرکو شکایت کن

زدن همون لحظه برو پزشک قانونی

با یه وکیلم مشورت کن

شوهرت زدت یا هر کدوم شروع کن جیغ و داد همسایه ها بریزن بیرون زنگ بزن کلانتری بیان صورتجلسه

انقدر حرصشونو در بیار از کوره در برن

مادرشونو باید به عزاشون نشوند این بیشرفارو

با ابله بحث نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب توام برگرد .سر زندگیت تا خودش خسته بشه

اون که همش خونه مامانش و پیش خانوادشه

منم که تو اون شهر غریب و ساختمون مادر بدتر از افعیش اذیت میشم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

اسی جان تو جنگ افتادی...برگرد خونت خواهر..خودت کنترل کن برو مهریت اجرا بزار..شرط کن اگر جام جدا کردی از شکایتم منصرف میشم و گرنه بزار خودش سر صدا راه بندازه زنگ بزن پلیس بگو امنیت جانی ندارم بعد بزن بیرون

حتما چند بار اعتراض دادی که حک قطعی دادند ، اگه جلسات دادگاه خودت یا وکیلت نرفتی خیلی کار اشتباهی کر ...

یکبار اجازه اعتراض داشتم که زدم از آبان پارسال شکایت الزام به تمکین کرده و الان قطعی شده

من رفتم اما دلیل موجه نداشتم و رد شد

البته هیچ قانونی تورو نمیتونه زور کنه با یه اشغال بمونی

البته باید قید خیلی حق و حقوقتو بزنی و اگه حوصله سرویس کردن همون مادرشوهر خواهر شوهر و شوهرتو نداری

با ابله بحث نمیکنم

عزیزم یکم آروم باش الان عصبی هستی از من میشنوی نزار ناشزه بشی وگرنه تا اخر عمرت میتونه طلاقت نده و فقط یه اسم توی شناسنامت باشه... میدونم خودتم میدونی ولی خواهرانه بهت توصیه میکنم ناشزه نکنی خودتو... برو سر زندگیت مهریه و نفقتم هرماه بگیر بزار تو جیبت

برگرد تو خونه خودش کارای طلاقو بکن چرا میخوای جدا شی حالا؟

عزیزدلم من نمیتونم به شهر و اون خونه برگردم دلیلی برا بگشت ندارم من جهیزیه ام روهم اوردم 

اینجا زندگی دارم سرکار میرم دانشگاه میرم

برم تو زندان اون خونه چکار کنم که حرص اون دربیاد یا عمر خودم بیشتر تلف بشه