2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6669 بازدید | 167 پست
یکبار اجازه اعتراض داشتم که زدم از آبان پارسال شکایت الزام به تمکین کرده و الان قطعی شده من رفتم ام ...

خلاصه اگه قصدت ازدواج مجدده ، این حکم میتونه شوهرت مانع ازدواجت بشه ، اگه شوهرت عصبی و دست به زن نداری شاید اگه برگردی و وادارشون کنی از خونه پرتت کنن بیرون خوبه ، ولی از من به تو نصیحت اعصابتو برای این چیزها ناراحت نکن ، اونم مجبوره اخرش طلاقت بدن

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
عزیزدلم من نمیتونم به شهر و اون خونه برگردم دلیلی برا بگشت ندارم من جهیزیه ام روهم اوردم  اینج ...

درک میکنم چی میگی

اما لعنت ب قوانین ما

تو حق زندگی داری باید اسمشو از شناسنامت پاک کنی و یه زندگی راحت و بی دردسر رو شروع کنی

بتونی مدرک از هرچیزی جمع کنی خیلی خوبه

همونجا هم سعی کن سرکار بری کلاس بری ک نبینیشون در همون حین کارای طلاقتم بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نزار که دلم خونه از قانون کشورمون...

تو خوبه اجراییه رفته 

من هنوز یکماه نشده بود رای تمکین اومده بود ملزم شده بودم به تمکین وکیل آقا با یه رای تمکین و یه لایحه کلا نفقه رو ساقط کرد و ناشزه شدم منم رفتم رای رو گذاشتم اجرا  مجبور شد باهم توافق کنیم منم چون میخواستم زود راحت شم به اندازه حدودا ۱۰۰ میلیون پول سال۱۴۰۰ توافق کردم

عزیزم یکم آروم باش الان عصبی هستی از من میشنوی نزار ناشزه بشی وگرنه تا اخر عمرت میتونه طلاقت نده و ف ...

همین تصمیم رو داره گفته تا ۱۰ سال

اما تو فامیل نمیشه همچین کاری کرد همین حالاشم صدای بزرگای فامیل دراومده

اونم با بخشیدن مهریم هر لحظه حاضر به طلاق دادنمه

من راهی ندارم

اما انقدر به خدا ایمان دارم که میدونم از یک ساعت دیگه خودش خبر نداره چه برسه ده سال

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
خلاصه اگه قصدت ازدواج مجدده ، این حکم میتونه شوهرت مانع ازدواجت بشه ، اگه شوهرت عصبی و دست به زن ندا ...

اره واقعا من حوصله یک لحظه دیدنشونم ندارم چه برسه به برگشت و زندگی باهاشون

خدای منم بزرگه بالاخره یه جوری میشه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
همین تصمیم رو داره گفته تا ۱۰ سال اما تو فامیل نمیشه همچین کاری کرد همین حالاشم صدای بزرگای فامیل د ...

ببخشید تا ۱۰سال چی؟؟؟

گلم چرا برنمیگردی خونت تا ناشزه نشی؟؟؟ همون خونه شوهر بشین نفقتم بگیر مهریتم بگیر بیشتر بسوزن

ببخشید تا ۱۰سال چی؟؟؟ گلم چرا برنمیگردی خونت تا ناشزه نشی؟؟؟ همون خونه شوهر بشین نفقتم بگیر مهریتم ...

نمیشه خونه شوهر بشینه نفقه بگیره که 

رفت خونه شوهر یعنی نفقه گرفته خونه شوهر همون نفقه هس پول جدا نمیتونه بگیره که

دست رو دلم نزار که دلم خونه از قانون کشورمون...

اگر طلاق نمیده برگرد و روانیش کن صبح از خونه بزن بیرون ۱۲ شب برگرد دایم تو خونه سر وصدا کن اذیتش کن با خانواده اش افتضاح باش کوچکترین تهدیدی کرد درجا زنگ بزن پلیس 

یکی دو بار دیگه درخواست میده اگه نره بخاطر ناشزه بودن زن علاوه بر اینکه از دادن نفقه معاف میشه دادگا ...

عزیزم شما وکیل هستین؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

حق خودتون رو سر عقد بگیرین حق طلاق و...کار بکنید و کسب درآمد برای خودتون که برای چندرغازی که  شوهر برای نفقه میده اینجور تحقیر نشیم البته اگه خانوادتون ساپورت میکنن که هیچی