2777
2789
عنوان

از کلانتری بهم زنگ زدن که بیا با دادورز برگرد سر زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 6668 بازدید | 167 پست

بعد از زن ستیزی میگیم یه عده دهن وا میکنن بدون تفکرومنطقت چهارجمله طوطی وار تحویلت میدن

وقتی زن حتی رو شترم که شده باشه تمکین که چه انتظاری هست😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دو بار دیگه درخواست میده اگه نره بخاطر ناشزه بودن زن علاوه بر اینکه از دادن نفقه معاف میشه دادگا ...

یعنی بازم درخواست میده؟

من گفتم برنمیگردم دیگه تمومه دیگه مگه نه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
واه تاپیک بغلی رفت کلانتری شوهرشو برگردونه ببین با زن چجوری برخورد کردن با مرد چجوری .... تو قانون ...

برا اون تاپیک رفته بود بخاطر اینکه پدرش برده به بیمارستان شکایت کرده بود😐باید کاری میکردن؟!

برگرد برو من یه اشتباهی مادرم کرد مامورامددنبالم گفته بود دخترم برنمیگرده دوسال طول کشید تاتونستم ثا ...

من نه میتونم نه میخوام دیگه با اون و خانوادش روبرو بشم چه برسه زندگی کنم 

به درک که نفقه قطع میشه

اونم زن بگیر نیست اگه زن و زندگی میخواست منو حفظ میکرد

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...