2777
2789
عنوان

تو خواهر عزیزم به این تاپیک دعوتی 🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 24030 بازدید | 360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دلبر555   خواهری بفرما

سلام من ازشما چندروز پیش پرسیدم برای دوست پسرتون که تصادف کرده کدوم بیمارستانه؟ شما جواب ندادی  البته قابل درک هست بهرحال نخواستین شناسابی بشه 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
❌❌❌❌❌❌❌ لطفا  در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید  درخواست یگانه بوده  ❌❌❌ ...

شما که اطلاعات بالایی دارید اسم پدر دوست پسر دوستتون رو بگین تا ما براش نماز بخونیم

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

لطفا اسم پدرشون بگید تا نماز شب بخونیم. امروز دفن میشن.. و خیلی  این نماز ثواب داره. 

ما لاهیحان هستیم و نزدیکیم.. آدرس بدید میریم مراسم ختم.. یادتونه وقتی می می ناز فوت شدند... بچه های سایت رفتن؟ 

❌❌❌❌❌❌❌ لطفا در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید  درخواست یگانه بوده  ...

شما اگه میدونی کدوم بیمارستان بوده بگو

لطفا اسم پدرشون بگید تا نماز شب بخونیم. امروز دفن میشن.. و خیلی  این نماز ثواب داره.  ما ...

بله دقیقا مثل مبینا مثل می می ناز .الان که هرکسی بیشتر احتیاج داره به مهربانی

شما که اطلاعات بالایی دارید اسم پدر دوست پسر دوستتون رو بگین تا ما براش نماز بخونیم

فداتشم اسم پدرشون رو نگفتن الانم خود یگانه حالش خوب نیست جواب نمی‌ده 

ممنونم از محبتتون 🙏

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

❌❌❌❌❌❌❌

لطفا در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید 

درخواست یگانه بوده 

❌❌❌❌❌

برای پیام گذاشتن به  آخرین تاپیک @بالن_ارزوها   بیاین 🙏

وووای خدای منننن چرا تو تاپینگ های یگانه میاین من دیگه با چه زونی بگممم به یگانه حرفی  نزنیددد چرا گوش نمیدیدددددددددددددددددددد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

❌❌❌❌❌❌❌

لطفا در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید 

درخواست یگانه بوده 

❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌

برای پیام گذاشتن به  آخرین تاپیک @بالن_ارزوها         بیاین 🙏

❌❌❌❌❌

خانوما خواهش میکنم توی تاپیک های ❌استارتر ❌ پیام نذارید