2777
2789
عنوان

تو خواهر عزیزم به این تاپیک دعوتی 🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 24033 بازدید | 360 پست
❌❌❌❌❌❌❌ لطفا در هیچ کدوم از تاپیک های یگانه پیام نگذارید  درخواست یگانه بوده  ❌❌❌❌❌ ❌❌ ...

سپیده جان من این تاپیک خودم باز کردم

لطفا به دوستانم اعلام کن

اونجوری یکسره تگم میکنن شرمنده میشم😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واای عنوان تاپیکو میبینم جیگرم آتیش میگیره😭😭😭😭

تمام تلاشم کردم به زمین و آسمون چنگ زدم😭😭😭😭😭😭کی میدونه چی کشیدم اونشب

کی میدونه قفسه سینم ترکید از حجم این درد😭😭😭😭😭😭

تمام تلاشم کردم به زمین و آسمون چنگ زدم😭😭😭😭😭😭کی میدونه چی کشیدم اونشب کی میدونه قفسه سینم ترک ...

تنها کسی که از همه چی خبر داره خداس فقط اون میدونه تو چی کشیدی فقط همونم میتونه آتیش تو دلتو کم کنه خدا کنه زودتر بی قراریتو کم کنه😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوست محمدم طفلی سکته قلبی کرده بیمارستان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مادرش صبح بمن پیام داد میخوان عملش کنن

این دوست نبود برادرم نبود

برادر ادمم ابنجوری نمیشه😭😭😭😭😭😭😭فقط ی فرشته بهشتی فقط😭😭😭😭😭😭😭

دوست محمدم طفلی سکته قلبی کرده بیمارستان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مادرش صبح بمن پیام داد میخوان عم ...

وااایی خدااا کمکش کنههه چی کشیدین شماهاا وااای اون قلب که تاب این غمو نداره خدااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چقدر زحمت برادرشو کشیددد دلم کبابههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

خیلی زحمت کشید خیلی خیلی من تا بمیرم شرمنده و رو سیاهم

هزار بار گفتم ترو خدا ترو خدا هرچی برا محمد خرج کردی بمن بگو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭همش میگفت به تو ربط نداره من خودم با محمد حساب کتاب دارم

خوب میشه ۲برابرش میگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی زحمت کشید خیلی خیلی من تا بمیرم شرمنده و رو سیاهم هزار بار گفتم ترو خدا ترو خدا هرچی برا محمد ...

😭😭😭😭از روز اول تنهاش نذاشت خدا کنه به سلامتی از اتاق عمل بیاد بیرون اونا خانواده واقعیش بودن بیشتر از برادر برای برادرش غمشو خورد زحمتشو کشیدد خدا به دلش صبر بده😭😭😭💔💔 

😭😭😭😭از روز اول تنهاش نذاشت خدا کنه به سلامتی از اتاق عمل بیاد بیرون اونا خانواده واقعیش بودن بیش ...

اره بخدا برادر ادم اینجوری نمیکن برا ادم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من اصلا صدا ندارم طفلی مادرش بمن پیام میده😔😔😔😔😭😭😭😭😭

اره بخدا برادر ادم اینجوری نمیکن برا ادم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من اصلا صدا ندارم طفلی مادرش بمن پیا ...

طفلی مامانش😭😭 یگانه حداقل غذا نمیخوری آب گرم بخور اون گلو دردت یه کم آروم بشه جون داشته باشی حرف بزنی😭😭😭😭 مامانت این طوری دخترشو میبینه داغون میشه ها😭😭