2777
2789
عنوان

تهرانی ها لطفا بیایین

373 بازدید | 24 پست

سلام دوستان هفته ی آینده میخوام بیام تهران جمعه تا دوشنبه که ۳ روزش میشه تعطیلی چند تا سوال داشتم هر کس میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

بازار برای خرید مانتو کجا خوبه ؟ اقامتگاه ما نزدیک ۱۵ خرداد هست بخصوص اون اطراف

میگن هفت تیر برای مانتو خوبه درسته ؟

روز های تعطیل بازار ۱۵ خرداد و هفت تیر باز هستن؟

برای تفریح هم می خواستیم بریم باغ وحش ارم و دریاچه چیتگر و موزه ملی و کاخ گلستان و پارک ژوراسیک توی تعطیلات باز هستن تورو خدا اگر میدونید بگین ممنون میشم🙏🙏

برای دریاچه چیتگر و تفریحاتشم خیلی زیاده کدوماشو بریم بهتره خواستم دخترمو ببرم ساحل شنی و سوار قایقم بشیم و از چرخ فلک و وسایل بازیشم استفاده کنیم میتونیم همه رو باهم تو یک روز بریم؟؟

ببخشید طولانی شد لطفاااا راهنماییم کنید🙏🙏🙏

ممنون🌹🌹

خدایا شکرت انشاالله همه چی خوب پیش میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خیلی خوش بگذره

همون ۱۵ خرداد نزدیک بازاره و مانتو میتونی بخری

مراکز تفدیحی بازه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

به جای هفت تیر برو خیام پاساژ پارسیان برای مانتو البته عمده فروشان ولی گاها تک هم میدن البته جای پرو ندارن ولی همون مانتو که اونجا میبینی ۳۰۰ هفت تیر میده ۸۰۰ 

برای بقیه جاها هم بله اوکیه بازن همه 

فقط خیام روز تعطیل باز نیست

دریاچه و ایران مال برو و پاساژ کوروش و بوستان و میلادنور برو .امام زاده حسن نیا اگه میای برو زیارت چیزی نداره الکی گرونه.تجریش برو مانتو و لباس همون بازار و صادقیه پاساژ گلدیس و تهرانی برو پاساژ کوروش پیچ داره نگاه کن.اگه دوست داشتی پالادیوم برو ولی گرووووووووونه اونجا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دریاچه هم آره از ساعت ۱۰ اینا برو جا پارک گیر بیاد تا شلوغ نشده تفریحاتش رو برو

خیلی ممنون ۱۰ صبح هستن؟ میتونم همه ی تفریحات رو تا غروب برم

به جای هفت تیر برو خیام پاساژ پارسیان برای مانتو البته عمده فروشان ولی گاها تک هم میدن البته جای پرو ...

خیلی ممنون خیام کجا میشه به اقامتگاه ما که ۱۵ خرداد هست نزدیکه؟

خیلی ممنون ۱۰ صبح هستن؟ میتونم همه ی تفریحات رو تا غروب برم

آره دیگه کم کم میان تا شما پارک کنی و بچرخی شروع میشه روزها تعطیل از بلوار های نزدیک به دریاچه کل خیابون قفل میشه و جا پارک نیست همین ساعت برید لااقل از جا پارک و ترافیک خیالتون راحته نهایت ی ساعت آب بازی می‌کنه تا شهر بازی شروع کنه