2777
2789
عنوان

قرص لاغری آلفا اسلیم

10252 بازدید | 52 پست

سلام دوستان حالتون خوبه 

چند وقت بود خودم یسره تو نی نی سایت در مورد قرص آلفا تحقیق میکردم که آیا ضرر نداره ؟ ایا واقعا لاغر میکنه ؟ ایا ازش جواب میگیرم تا بالاخره اخر خودم خریدم حالا خودم ازش تجربه دارم هر کس سوال داره ازم بپرسه بهش بگم 

چقد کم کردی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیشد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

چند وقت استفاده کردی تجربه ات چی بود!تو چه مدت چه وزنی کم کردی؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من ی دوره کامل مصرف کردم و منی که استپ وزنی زیااااد داشتم باهاش هفت کیلو بدون ورزش راحت کم کردم و بی ...

قیمتشو میگی و از کجا گرفتی ک اصل باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
قرص لاغری با هر برندی خیلی ضرر داره کاش از رژیم و ورزش استفاده کنید

من انقد کم خوردم دیگه از رژیم آسی شدم امروز دیدم بعده کلی کم خوریی زیپه شلوارم بسته نمیشه و چاقتر شدم یه دل سیر گریه کردم بعد از حرصم رفتم چیپس و پفک و بستنی خریدم خوردم بعد دوباره از عذاب وجدان گریه کردم جاریام خواهرشوهرام دوستامو میبینم به راحتی پیتزا دونات چیپس کرانچی برنج کباب همه چی میخورن نصفه منم نیستم آخه چرا من باید اینجوری باشم آخه خدایا

من ی دوره کامل مصرف کردم و منی که استپ وزنی زیااااد داشتم باهاش هفت کیلو بدون ورزش راحت کم کردم و بی ...

ضرر نداره؟قیمتش چنده؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
من انقد کم خوردم دیگه از رژیم آسی شدم امروز دیدم بعده کلی کم خوریی زیپه شلوارم بسته نمیشه و چاقتر شد ...

عزیزم لطفا لطفا با یه مشاور تغذیه مشورت کنید شما پرخوری عصبی گرفتین و قطعا هم رژیمتون اصولی نیست درضمن اعتماد به نفس هم داشته باشید

قرص لاغری با هر برندی خیلی ضرر داره کاش از رژیم و ورزش استفاده کنید

بله دقیقا حق با شماست اما چون وقتشو ندارم و از چاقی خیلی خسته شده بودم این قرص رو استفاده کردم 

این قرص رو خیلیا بهم معرفی کردن 

و البته من از قرصهای دیگم استفاده کردم اما ا اونا اصل نبود تاثیر نداشت و یا ضرر داشت 

مثلا قرص feel اسلیم واقعا خیلی عوارض داشت مثل تپش قلب بی‌خوابی تاری دید و .....ویا وسی گل یا کوئیک اسلیم اینارو هم مصرف کردم انگار نه انگار 

اما با این واقعا پهلوهام و شکمم اب شد هر کی میبینتم جا میخوره

بله دقیقا حق با شماست اما چون وقتشو ندارم و از چاقی خیلی خسته شده بودم این قرص رو استفاده کردم  ...

عزیزم عوارضش رو در نظر بگیرید مشکل مغزی و انواع سرطان ها از همین قرص ها شروع میشه با متخصص مشورت کنید 

چند وقت استفاده کردی تجربه ات چی بود!تو چه مدت چه وزنی کم کردی؟

ی دوره فعلا خوردم بعدش ی ماه استراحتهذ

کاملا معدم جمع شده همین الانم دیگ نمیتونم هیچی بخورم انگار گاو خوردم 

ی دوره پنجاه قرصه روزی ی دونه حدود 7 کیلو بدون فعالیت