2777
2789
عنوان

قرص لاغری آلفا اسلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10299 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو دوس دارم ولی نمیخوام چاق باشم دوس دارم لباسایی بپوشم که عاشقشونم وقتی چاقم راه رفتن و پله ر ...

من که از چاقی افسردگی میگیرم البته تازه هم زایمان کردم شاید دلیلش اونم هست اما خب بچه شیر نمیدم که این قرصا رو میخورم

قیمتشو میگی و از کجا گرفتی ک اصل باشه

من نزدیک عید خریدم 700 اما یکی از دوستام جدیدا خرید کرده گفت کمی گرون تر شده 

از دوست خواهرم شماره گرفتم بشرط ریجستری و اصل بودن دادن ، این محصول چون آمریکایی هست الانم تحریم هستیم فیکش خیلی زیاده اما از این بشرط خریدکردم

شما هم از هر سایتی خرید زدی بشرط بگیر که پولت حروم نشه چون ی موقع بخاطر کمی ارزون تر فیک میخری اما نتیجه نمیگیری 

من نزدیک عید خریدم 700 اما یکی از دوستام جدیدا خرید کرده گفت کمی گرون تر شده  از دوست خواهرم ش ...

عزیزم به منم شماره اش را بده من یه قرص لاغری میخوردم شبا خوابم نمیبرد و تپش قلب داشتم بعدها فهمیدم توش شیشه داره

نه خداروشکر پرخوری عصبی ندارم خودم با اداره خودم از قصد و هوس کرده بودم بعده کلی مدت چیپس و پفک بخور ...

ببین من دشمن هله هوله هستم ینی اصلااااا غذا نمی‌خورم فقط شکلات کاکائو و.... از هر کی هم در مورد این قرص میپرسیدم میگفتم ینی انقدری اشتهامو کم میکنه که هله هوله نخورم 

ولی بعدش که این قرص رو خوردم کاملا اشتهام برا این چیزا کور شد اصلا دلم هیچ خوراکی نمیخواد تا هم ناهار شام میخورم سریع سیر میشم ینی مثل کسی که معدشو عمل کرده شدم خداروشکر جز شب اول دوم که تا دو شب بیدار بودم عوارض دیگ ای ندیدم 

عزیزم به منم شماره اش را بده من یه قرص لاغری میخوردم شبا خوابم نمیبرد و تپش قلب داشتم بعدها فهمیدم ت ...

این فقط شب اول و دوم کمی بی‌خواب شدم شب سوم راحت خوابیدم اما تپش قلب و تاری دید و درد معده و ....اصلا نداشتم