2777
2789
عنوان

قرص لاغری آلفا اسلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 10266 بازدید | 52 پست
بله دقیقا حق با شماست اما چون وقتشو ندارم و از چاقی خیلی خسته شده بودم این قرص رو استفاده کردم  ...

من تعریف اینو زیاد شنیدم فقط نمیدونم از کجا باید بگیرم اصل باشه چه مشخصاتی داره و قیمتشم بگو لطفا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم لطفا لطفا با یه مشاور تغذیه مشورت کنید شما پرخوری عصبی گرفتین و قطعا هم رژیمتون اصولی نیست درض ...

من ۲ سال زیر نظر متخصص تغذیه ام و ۳۵ کیلو کم کردم ولی بعده رژیم تثبیت دکترم از محلمون رفت یه شهره دیگه منم دیگه دکتر نرفتمو با اون برگه ادامه دادم ولی کلی میگم دیگه خسته شدم چرا بقیه اینجوری نیستن چرا من با چشم میبینم هرچی دلشون میخواد میخورن ولی سایزشون ۳۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتشو میگی و از کجا گرفتی ک اصل باشه

من دوست خواهرم خورده بود گفت من اول میخورم اگر دیدم اصله و تاثیر داره بعد تو بخور ، بعد که اون اثرشو دید من خریدن اون کنارش ورزش کرد نزدیک 10 کیلو کم کرد 

بعد ی شماره داد من از اون تهیه کردم

من ۲ سال زیر نظر متخصص تغذیه ام و ۳۵ کیلو کم کردم ولی بعده رژیم تثبیت دکترم از محلمون رفت یه شهره دی ...

متوجهم عزیزم ولی اولین قدم تو داشتن یک زندگی شاد و سرحال اندام خوب نیست افکار و طرز فکر صحیحه چون انسان کمال طلبه و همیشه از خودش خواسته هایی داره و راضی نیس پس سعی کنید مثبت باشید و از خودتون راضی 

عزیزم لطفا لطفا با یه مشاور تغذیه مشورت کنید شما پرخوری عصبی گرفتین و قطعا هم رژیمتون اصولی نیست درض ...

نه خداروشکر پرخوری عصبی ندارم خودم با اداره خودم از قصد و هوس کرده بودم بعده کلی مدت چیپس و پفک بخورم ولی بعد دوباره عذاب وجدان گرعتم

متوجهم عزیزم ولی اولین قدم تو داشتن یک زندگی شاد و سرحال اندام خوب نیست افکار و طرز فکر صحیحه چون ان ...

من خودمو دوس دارم ولی نمیخوام چاق باشم دوس دارم لباسایی بپوشم که عاشقشونم وقتی چاقم راه رفتن و پله رفتن برام سخته

من انقد کم خوردم دیگه از رژیم آسی شدم امروز دیدم بعده کلی کم خوریی زیپه شلوارم بسته نمیشه و چاقتر شد ...

اخ عین من .....من تازه جاریمم اسلیو معده کرد خیلییییی لاغر شد داشتم دیوونه میشدم 

من خودمو دوس دارم ولی نمیخوام چاق باشم دوس دارم لباسایی بپوشم که عاشقشونم وقتی چاقم راه رفتن و پله ر ...

امیدوارم که با رژیم و ورزش سبک زندگی سالم و اعتماد به نفس حال خوبی داشته باشید عزیزم ❤️

به ما هم بده البته اگه تبلیغ نیس 

عزیزم من تجربمو گفتم 

شما از هر جا دوسداری تهیه کن عزیزم من خودم خیلی تو نی نی سایت دنبال راهکار لاغری بودم تا اینکه نتیجه ی اینو دیدم