چند وقت بود خودم یسره تو نی نی سایت در مورد قرص آلفا تحقیق میکردم که آیا ضرر نداره ؟ ایا واقعا لاغر میکنه ؟ ایا ازش جواب میگیرم تا بالاخره اخر خودم خریدم حالا خودم ازش تجربه دارم هر کس سوال داره ازم بپرسه بهش بگم
بله دقیقا حق با شماست اما چون وقتشو ندارم و از چاقی خیلی خسته شده بودم این قرص رو استفاده کردم ...
من تعریف اینو زیاد شنیدم فقط نمیدونم از کجا باید بگیرم اصل باشه چه مشخصاتی داره و قیمتشم بگو لطفا
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم لطفا لطفا با یه مشاور تغذیه مشورت کنید شما پرخوری عصبی گرفتین و قطعا هم رژیمتون اصولی نیست درض ...
من ۲ سال زیر نظر متخصص تغذیه ام و ۳۵ کیلو کم کردم ولی بعده رژیم تثبیت دکترم از محلمون رفت یه شهره دیگه منم دیگه دکتر نرفتمو با اون برگه ادامه دادم ولی کلی میگم دیگه خسته شدم چرا بقیه اینجوری نیستن چرا من با چشم میبینم هرچی دلشون میخواد میخورن ولی سایزشون ۳۸
من دوست خواهرم خورده بود گفت من اول میخورم اگر دیدم اصله و تاثیر داره بعد تو بخور ، بعد که اون اثرشو دید من خریدن اون کنارش ورزش کرد نزدیک 10 کیلو کم کرد
من ۲ سال زیر نظر متخصص تغذیه ام و ۳۵ کیلو کم کردم ولی بعده رژیم تثبیت دکترم از محلمون رفت یه شهره دی ...
متوجهم عزیزم ولی اولین قدم تو داشتن یک زندگی شاد و سرحال اندام خوب نیست افکار و طرز فکر صحیحه چون انسان کمال طلبه و همیشه از خودش خواسته هایی داره و راضی نیس پس سعی کنید مثبت باشید و از خودتون راضی