2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

92 بازدید | 12 پست

سلام .... پسرم سه سالشه یک هفته س از پوشک گرفتمش ... قبل از سه سالگی چون یبوست شدید داشت و ۶ ماه داشت با دارو پی پی میکرد نمیشد بگیرمش... جیش رو مشکلی نداریم پی پی هم دو سه روز اول میبردمش سر لگنش مینشست و پی پی میکرد ولی الان دو روزه تو شلوارش میکنه ... به نظرتون کی میفهمه؟ هر چی بهش میگم توضیح میدم اصلا گوش نمیکنه خودشو میزنه به اون راه... چقدر طول میکشه مامانای با تجربه 

عشق سالهای کرونا... پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا عادیه ، اصلا نگران نباش  تا یک ماه آینده کامل متوجه میشه  خودشون هم بدشون میاد پی ...

مشکل اینجاست بدش نمیاد یعنی از نوزادی هم واسه جیش و پی پی گریه نمیکرد 😑😑😑

عشق سالهای کرونا... پسرم 
برا جیش از کی گرفتی چه راه حلی داشتی براش. من هر کار میکنم همکاری نمیکنه

تدریجی .. اول از نظر ذهنی آماده ش کردم از یه ماه قبلش... کلیپ و کتاب و این داستانا... بعد قصری خریدم یه مدت تو اتاق بود بازی میکردیم باهاش تن عروسک ها پوشک میکردیم بعد میگفتم جیش داره خرسی... مینشوندم سر قصری میگفتم جیش کن خرسی... بعد اب میریختم تو قصری میگفتم ببین جیش کرد.... خلاصه بعدش صبحا که مثانه ش پره مینشوندمش رو قصری یه کم اب بازی میکرد جیشش میومد بعد فهمید جیش چطوریه دیگه بعد از یک هفته کانل پوشکش رو باز کردم و هر دفعه بردم جیش کرد ... 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
منم دارم از پوشک‌میگیرم و دوسالونیمشه پسرم...بهش بگو مامان بیا باهم قرار بذاریم هر وقت پی پی داشتی ب ...

پسرم کامل صحبت نمیکنه یعنی جملات زیادی میگه ولی اون چیزایی که خودش دلش میخواد رو میگه.... در این موردم باهاش زیاد حرف میزنم سعی میکنه اصلا توجه نکنه هی خودشو میزنه به اون راه مثلا نشنیدم چی میگی ... 😐😐

عشق سالهای کرونا... پسرم 
پسرم کامل صحبت نمیکنه یعنی جملات زیادی میگه ولی اون چیزایی که خودش دلش میخواد رو میگه.... در این مور ...

اشکال نداره صبوری بخرج بده و با ملایمت پیش برو و ازش بپرس و در قبال هرروز گفتنش بهش جایزه بده

تدریجی .. اول از نظر ذهنی آماده ش کردم از یه ماه قبلش... کلیپ و کتاب و این داستانا... بعد قصری خریدم ...

ممنون از راهنماییت. فقط ببخشید هر چند ساعت میبردی برا جیش که دیگ یاذ گرفت و پوشک در آوردی. الان دیگ تو خونه رو نجس نمیکنه.