خانوما من تقریبن نزدیک ب سه ماه پیش موهامو ک تا سر شونه هام بود کراتینه کردم ولی ی هفته بعدش صافی شو تقریبا از دست داد و حالت دار شد ولی چون آرایشگرم اینجا نبود تازگی اومده دید گفت ن تغییری نکرده ولی همه میگن تنگتر ن انگار کراتین کردی حتی ارایشگر دیگه رفتم گفت اصلا نفهمیدم کراتین کردی چون موهات مثل موهای مائه و بدون کراتینه اس .. حالا عکس شامپو و ماسک برا ارایشگرم فرستادم میگه اینا ایرانیه و خوب نیس .. و قبول کرد ک موهام حالت دار شده تازه حرف تو دهن من میذاره میگه خودت گفتی نمیخوام صاف بشه ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اگر میخواد شارژ کنه برات مشکلی نیست فقط بهتره بهشون یادآوری کنید که هزینه ای پرداخت نمیکنید و بهتره از مواد خوبی استفاده کنن در غیر این صورت شما میتونید ازشون به اتحادیه صنف آرایشگران شکایت کنید