2777
2789
عنوان

کارای خنده دار تو مراسم عزاداری

276 بازدید | 22 پست

مطمعنم واسه همه اتفاق افتاد

یکم بگید بخندیم😂😐

خودم: 

رفتیم مراسم فامیل مادری تو روستای شمال. دختر مرحوم تقریبا 50 سال به بالا بود. شب قبل هوا بارونی بود زمین خیس و گل بود. روستاشونم آسفالت نبود و شیب داشت. این بنده خدا خواست بره بغل مادربزرگم که تازه از ماشین پیاده شده بود، خودشو از بالا ول کرد که بیاد پایین زمین سر خورد و چون چاق بود چند دور قل خورد تا رسید به مادر بزرگم😂😂😂😂😂

واکنش بقیه با خودتون😂😂😂😂

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرز مادربزرگ پدریم خیلی اهل تلفن و خبرگذاری بود اخبار همه رو به بقیه از طریق تلفن به همه خبر میداد هرچقد میگفتن نکن مادر پای تلفن آمار زندگی یه بچه تو به اونیکی نده قبول نمیکرد. حتی به رادیو محلی هم زنگ میزد خاطره تعریف میکرد دوستا بهمون خبر میدادن مادربزرگتون زنگ زده بود فلان رادیو فلان ماجرا رو تعریف کرد. در این حد معروف بود 😀. موقع فوت تو مراسم سوم سرخاک یه لحظه پسر عموم برگشت گفت ای بابا مرحومه که قبرشم افتاده کنار کابل تلفن 😂 بعد همه 😆🥴😐🙃

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
خدا بیامرز مادربزرگ پدریم خیلی اهل تلفن و خبرگذاری بود اخبار همه رو به بقیه از طریق تلفن به همه خبر ...

واااییی😂😂😂

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
خدا بیامرز مادربزرگ پدریم خیلی اهل تلفن و خبرگذاری بود اخبار همه رو به بقیه از طریق تلفن به همه خبر ...

آخی. خدابیانرزه😂

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡
اره بابا شونصد بار ختم مدیریت کردم 😂 تو تایپکات هم بودم 😊😌

گفتمااا اسمت خیلی آشنا بود 😂آره فکر کنم منم تو تاپیکات بودم 

چه عالیییی    

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹