2777
2789
عنوان

بچه‌ها من تو اوج جوونی پیر شدم...

2311 بازدید | 44 پست

بچه‌ها من یه بیماری لاعلاج پوستی دارم که اسمش پاراپسوریازیس هست، علایمش به این صورته که پوست خشک و پوسته‌پوسته و قرمز می‌شه و ظاهر بدی پیدا می‌کنه. این بیماری سال‌های زیادیه با منه و هر دکتری که بگید من رفتم ولی چون علتش ناشناخته‌ست راه درمانی هم نداره و متأسفانه مال من دیگه کنترل هم نمی‌شه چون همه جای بدنم پر شده. بچه‌ها من به‌خاطر این بیماری ازدواج نمی‌تونم بکنم یعنی هیچ‌کس قبولم نمی‌کنه، حتی پسری که شش سال بهم می‌گفت عاشقمه وقتی اومد خواستگاریم و بهش گفتم این بیماری رو دارم سریع ولم کرد و رفت دنبال زندگیش و من موندم و یه قلب شکسته و یه بدن مریض و افسردگی و دلتنگی بعد از رفتن اون که هنوزم بعد از ۴ سال رفتنش کم نشده... خب حق داشت که بره... هعی بگذریم.

امروز رفتم مغازه‌ی لباس زیر فروشی که جوراب بخرم، داشتم جوراب انتخاب می‌کردم دو تا خانوم هم داشتن سوتین پرو می‌کردن و خب چون مغازه تو زیرزمین بود و ورود آقایون ممنوع بود اینا راحت لخت اون وسط لباس پرو می‌کردن و لباس زیرای خوشگل و ناز می‌خریدن! 🥺 بچه‌ها من پوست و بدنِ زیبای اینا رو که دیدم تو قلبم سوخت... دلم به حال خودم آتیش گرفت!! غبطه خوردم... اشک تو چشام جمع شد، همین که اومدم بیرون اشکام جاری شد و خلاصه خیلی حالم بده... هر بار بدن خانمای سالم رو می‌بینم همینجوری اشک می‌ریزم به حال بدبختی‌های خودم! بچه‌ها من ۳۴ سالمه ولی هیچ جوونی نکردم! من تو اوج جوونی پیر شدم... هیچی از لذت‌های دنیا نچشیدم و نخواهم چشید. بچه‌ها اینا رو با گریه براتون نوشتم، لطفاً دعا کنید بمیرم.

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با طب سنتی خوب میشی بخدا

این دکترای برنامه انارستان رو سرچ کن وقت بگیر برو

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

کافیه خدا برات بخواد... شاید الان حرف من به نظرت شعار بیاد ولی کسی رو میشناسم که یه دستش کامل سوخته و یه پاش کوتاه تر از پای دیگشه. با یه اقای خیلی با شخصیت و خوب ازدواج کرد

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

دختر چقد ناامیدی 

دقیقا منم از اون بیماری دارم

رفتم دکتر یه شامپو و آبرسان بهم داد خداروشکر خوب شدم. 

کدوم شهری بهم بگو آدرس دکتری که رفتمو بگم بهت. 

منم صورتم قرمزه پوسته پوسته میشه خارش داره و پوسته ها خشکه

از بین ابرو شروع میشه و روی بینی و 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹