2777
2789

عروس نوه عمه مامانم هست دوماد هم نوه عمه مامانم هست. مامانم میگه پیرهن بپوش اما میگم‌خیلی زیاده فامیل دوره.به مامانم نزدیک تره اما به من دیگه خیلی دوره  

پیرهن هامم خیلی مجلسی هستن😐🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐اوه اوه چی میخوای بپوشییی؟من تا حالا هم زیاد تو فامیلای مامانم نرفتم مامانم میگه باید شیک با ...

پیراهن میپوشم، شیک برو

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

پیراهن میپوشم، شیک برو

خب پس منم پیراهن بپوشم 

یه پیراهن دارم جنسش جوری میپوشی جذب بذن میشه و آجری هست رنگش 

یکی دارم مشکی از اینایی که دو دامنه هست 

یکی دارم کرم هست 

یکی هم دارم دوران عقدم برام خریدن اون خیلی دیگه شیک و پیکه و تور توری هست برای تازه عروس میگم الان که تازه عروس نیستم 

کدوم رو بپوشم؟

بپوش برهسخت نگیر

😂😂😂😂🤦‍♀️کت و شلوار شیک‌هم دارم تازه دوستم اما خب رنگ روشن و خیلی شیک هست برای تازه عروسا هست که من دیگه تازه عروس نیستم.زشت نیست بپوشم؟

😂😂😂😂🤦‍♀️کت و شلوار شیک‌هم دارم تازه دوستم اما خب رنگ روشن و خیلی شیک هست برای تازه عروسا هست که ...

نه زشت نیست 

الان دیگه لباس مخصوص قشر خاصیو نداریم همه هرچی دوست دارن می‌پوشن

خب پس منم پیراهن بپوشم یه پیراهن دارم جنسش جوری میپوشی جذب بذن میشه و آجری هست رنگش یکی دارم مشکی از ...

مشکی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨