یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از این دستور استفاده کردم دو روز پیش حلوا کاسه شیرازی حلوا آرد برنج ●مواد لازم: آرد برنج / یک پیمانه شکر / دو پیمانه سرخالی آب / دو پیمانه گلاب / یک پیمانه زعفران آب کرده / نصف پیمانه روغن مایع / نصف پیمانه خلال پسته و بادام / به میزان لازم ( برای تزیین ) آرد برنج را تفت داده ( با حرارت کم )، قبل از تغییر رنگ آرد در حدی که بوی خامی آرد از بین بره، آن را برداشته کمی که حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط کنید. آب را جوش آورده و شکر را به آن اضافه کنید و زمانی که شکر در آب حل شد، زعفران را هم به آن افزوده شعله را کم کرده ، بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را به مواد اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید، تا مواد جذب یکدیگر شود، بعد روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا روغن هم جذب حلوا شود، زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد و جمع شد و از ظرف جدا شد ، آماده است. روی حلوا را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.این حلوا را به شکلهای مختلف میتوان سرو کرد.
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی