2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کمرنگ شده ولی پاک نشده و اینوه پوستم سفید میزنه  الان ۴ ماه گذشته میتونید راهنماییم کنید م ...

عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کننده حتمابزن و تقویت کن که ابروهات پربشه سفیدیا کنتر مشخص بشه

عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کنند ...

جدی یعنی سفیدی نمیره دیگه کرم ترمیم کننده ۲ماه استفاده کردم رژواسیل هم میزدم باز هم استفاده کنم ترمیم کننده 

عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کنند ...

شانس بالای ابروهام میکروبلید زده اونجا هم ابرو نداشتم  دوباره برم ریموو ؟؟

نه عزیزم  یکسال میگذره از ریمووو ابروهام  میگن برو لیزر هنوز نرفتم  کمرنگتر شده&nbs ...

تک جلسه ای رفته بودید؟ منم پاک نشده کمرنگ شده 

باید برم لکه گیری کنه برام ولی حوصله دوران نقاهتش رو ندارم 🥴یه ماه اسیرم باز

تک جلسه ای رفته بودید؟ منم پاک نشده کمرنگ شده  باید برم لکه گیری کنه برام ولی حوصله دوران نقاه ...

نه سه جلسه رفتم ریموو   فقط دنباله ابروهام پاک شد  داخلش هم کمرنگ شده 

لکه گیری چیه ؟

نه سه جلسه رفتم ریموو   فقط دنباله ابروهام پاک شد  داخلش هم کمرنگ شده  لکه گیری چیه ...

جاهایی از تتو ک از ریمو باقی میمونه و پاک نشده رو دوباره پاک میکنن میگن لکه گیری 

من یه بار ریمو انجام دادم حالا باب دوباره برم چون پاک نشده خارج از کادرم هست حوصله دوران نقاهت ندارم دفعه قبل یه ماه درگیر بودم