ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 عنوان ابرو ریموو 884 بازدید | 15 پست لطفا کسی هست منو راهنمایی کنه بعداز سه جلسه ریمو ابروهام پاک نشده و اینکه جاش سفید شده علت اینکه سفید شده چیه 1402/03/03 | 17:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 باچی ریموکردی عزیزم؟؟ با مواد iwi خود ریموور برام زد
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 انشالله که راضی هستی؟ خیلی کمرنگ شده ولی پاک نشده و اینوه پوستم سفید میزنه الان ۴ ماه گذشته میتونید راهنماییم کنید ممنون
سکنجبینکاهو عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 850 خیلی کمرنگ شده ولی پاک نشده و اینوه پوستم سفید میزنه الان ۴ ماه گذشته میتونید راهنماییم کنید م ... عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کننده حتمابزن و تقویت کن که ابروهات پربشه سفیدیا کنتر مشخص بشه
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کنند ... جدی یعنی سفیدی نمیره دیگه کرم ترمیم کننده ۲ماه استفاده کردم رژواسیل هم میزدم باز هم استفاده کنم ترمیم کننده
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 عزیز فکرکنم بادستگاه لیزر میکردی بهتربود ارایشگاه چون زخم میشه جاش برای همیشه سفید میمونه.ترمیم کنند ... شانس بالای ابروهام میکروبلید زده اونجا هم ابرو نداشتم دوباره برم ریموو ؟؟
سکنجبینکاهو عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 850 جدی یعنی سفیدی نمیره دیگه کرم ترمیم کننده ۲ماه استفاده کردم رژواسیل هم میزدم باز هم استفاده کنم ترمی ... براساس گفته دیگران فکرنکنم بره 😢
سکنجبینکاهو عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 850 شانس بالای ابروهام میکروبلید زده اونجا هم ابرو نداشتم دوباره برم ریموو ؟؟ والا من نمیدونم نمیتونی بری لیزر؟؟لیزر فکرکنم بهتره سفید نمیمونه انگاربازم تحقیق کن
mehrsanamaman عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 114 جدی یعنی سفیدی نمیره دیگه کرم ترمیم کننده ۲ماه استفاده کردم رژواسیل هم میزدم باز هم استفاده کنم ترمی ... سلام ابروتون پاک شد؟
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 سلام ابروتون پاک شد؟ نه عزیزم یکسال میگذره از ریمووو ابروهام میگن برو لیزر هنوز نرفتم کمرنگتر شده
mehrsanamaman عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 114 نه عزیزم یکسال میگذره از ریمووو ابروهام میگن برو لیزر هنوز نرفتم کمرنگتر شده&nbs ... تک جلسه ای رفته بودید؟ منم پاک نشده کمرنگ شده باید برم لکه گیری کنه برام ولی حوصله دوران نقاهتش رو ندارم 🥴یه ماه اسیرم باز
ssahell مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 159 تک جلسه ای رفته بودید؟ منم پاک نشده کمرنگ شده باید برم لکه گیری کنه برام ولی حوصله دوران نقاه ... نه سه جلسه رفتم ریموو فقط دنباله ابروهام پاک شد داخلش هم کمرنگ شده لکه گیری چیه ؟
mehrsanamaman عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 114 نه سه جلسه رفتم ریموو فقط دنباله ابروهام پاک شد داخلش هم کمرنگ شده لکه گیری چیه ... جاهایی از تتو ک از ریمو باقی میمونه و پاک نشده رو دوباره پاک میکنن میگن لکه گیری من یه بار ریمو انجام دادم حالا باب دوباره برم چون پاک نشده خارج از کادرم هست حوصله دوران نقاهت ندارم دفعه قبل یه ماه درگیر بودم