2789

من ۴ساله عروس این خانواده هستم شوهرم فقط یه داداش بزرگتر داره اونم ۱۰ساله متاهله و مثل ما مستقل زندگی میکنه مادرشوهرم تنهاست

جوونه و زرنگه کاراشو خودش انجام میده من از روزی که عروس این خانواده شدم بدون هیچ دلیلی از شب خواستگاری جاریم رفت تو قیافه😕

خونه مادرشوهرم میرفتم تو نامزدی باهاش حرف میزدم سرد جواب میداد و کاملا بی میل، بیرون منو میدید روشو برمیگردوند یبارم من بیرون دیدمش پشتمو کردم بهش رفت به مادرشوهرم گفت!! منم گفتم مادر چیزی که عوض داره گله نداره تا همین شیش ماه پیش داداش فوت کرد برای مراسمشون به احترام خانواده شوهرم رفتم برای تسلیت یکم ادم شد سلام میده... خدافظی قبلا میومد خونه مادرشوهرم به من سلام نمیداد باهام حرف نمیزد الانم هنوز سرده بخاطر رفتارای این وقتی دورهم جمع میشیم جو مهمونیا سنگینه خودش یه دیس غذا میخوره اما من نه انقدر ساکتن که فقط صدای قاشق چنگال میاد سر سفره فقط بخاطر شوهرم مهمونی میرم اونم دعوت به دعوت 🤦🏻♀️همیشه از زمانی که عروس این خانواده شده خونه مادرشوهرم خیلی کار میکرده تو مهمونیا همه ظرفارو میشسته الان میبینه من درحد سفره انداختن و اینا کمک میکنم ولی ظرف نمیشورم زورش میاد!!! چپ چپ نگاه میکنه که من بشقابارو رو سینک میذارم کنارش اونا اکثرا میرن اونجا ما دعوتی فقط میریم خب معلومه بایدم کمک کنه وقتی همش اونجا میخورن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من دو سه ماه ی بار میرم خونه ی مادرشوهرم اگه ظرف نشویم چنان قیافه ایی میگیره از اون بدتر شوهرم ناراحت میشه میگه بازد کمک کنی.تک عروسم هستم.ولی احترامی نمیزارن.فقط احترام میخوان

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

همش به کنار حالا راه دوری میره شما هم یبار بشوری؟ حس می کنم اونقدرام که میگی ساکت و بی حاشیه نیستی

لااقل با سیاست هستی

البته جسارت نباشه عزیزم شمام خواهر ما

صرفا خواستم بگم چی برداشت میشه از صحبتات و دلم میخواد حالا که نظر خواستی شفاف نظر بدم امیدوارم مفید باشه

تو هم به همون اندازه کمک کننمیشه که اون بیشتر کار کنه

خب نکنه کسی مجبورش نکرده مادرشوهرم خودش انقدر زرنگه احتیاج ب کسی نداره من دوست ندارم ظرف بشورم کمک میکنم ولی ظرف شستن رو نه دیگه چهارتا بشقاب چیه

خب نکنه کسی مجبورش نکرده مادرشوهرم خودش انقدر زرنگه احتیاج ب کسی نداره من دوست ندارم ظرف بشورم کمک م ...

امان از عروسای حالا

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

خوب حق داره زورش بیاد چه گناهی کرده همیشه ظرف و قاشق دهنی شماهارو بشوره،کارتون درست نیست گاهی شما بشورید.

چرا فقط دعوتی میرید،خونه ی پددومادر همیشه باید سرزد نه مثل غریبه فقط با دعوت و تشریفات

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤

خوب حق داره زورش بیاد چه گناهی کرده همیشه ظرف و قاشق دهنی شماهارو بشوره،کارتون درست نیست گاهی شما بش ...

عزیرم این از قبل من بوده از ده سال پیش خودش انتخاب کرده تو همه مهمونبثیا ظرف بشوره کار کنه به من چه اخه!!! بعد قیافه هم میگیره میگه چه یه مهمون چه صدتا من ظرف همه رو میشورم حتی خونه فامیلای شوهرمم میره خاله شوهرم پنج تا دختر داره این می ایسته پای سینک!!!