سلام عصرت بخیر عزیزم
من تاپیکاتونو دنبال میکنم و حسم میگه خیلی خانم و پخته ای پس همسریم ک انتخاب کردی باید بسیار شایسته و عاقل باشن مطمئن باش هیچ مردی اونم کارمند تازه نظامی ک انقدر زحمت میکشن حقوق درست نمیگیرن و زندگیشون کلی بالا پایین داره پولش زیادی نکرده ک بخواد برای خودتون دردسر درست کنه و تو خرج بیوفتین
وقتی دقیقا خوابی رو دیده ک شبیه اتاق دخترتونه و فرکانس و انرژی منفی زیادیم بهش منتقل کرده اصلا جایز نیست تعلل کنین و از هزینه اش بترسین ک دوباره باید سیسمونی بخرین
خداوند بارها در مورد وسوسه شیطان برای فریب انسان ک انفاق نکنین فقیرتر میشین هشدار داده مطمئن باش وقتی نیکی کنی هزاران نیکی ب زندگیتون وارد میشه پس حرف همسرت رو زمین نذار و بهش بگو من ب تو و حرفت ایمان دارم سیسمونی ک چیزی نیست فدای سرت وسیله برای خریدنه دوباره میخریم اما شر و بلا از دخترمون و زندگیمون ب دور باشه
عزیزم مطمئن باش هیچ چیزی بی حکمت نیست اگر از قبل ، تو فکر نیازمندی نبوده و یکدفعه و بداهه این خواب رو دیده تعلل برابر با گناهه مخصوصا ک گفتی دخترتو از خدا خواستین و این هم هدیه ی خدا ب شما
پس شما هم ب نیت رحمانیت پروردگار ، لبخند و شادی رو ب مادری هدیه بدین
و گفتی خیلی این وسایل رو با وسواس انتخاب کردی باید بگم حضرت فاطمه هم همیشه چیز هایی رو ک خیلی دوست داشتن انفاق میکردن چون اصلا معنی انفاق ، گذشتن از دارایی های با ارزشت هست ک ثوابش رو دو چندان میکنه و شاید حتی ۱ درصد آزمایشی از سمت خدا باشه
دست رد نزنین و مراجعه کنین ب کمیته ی امداد و زوجی رو پیدا کنین ک تحت فشار بد مالی هستن و مستمری بگیرن ، هماهنگ کنین و بپرسین از قبل تهیه کردن یا ن
ب هرکدوم ک تهیه نکردن هدیه بدین و بهشون بگین برای سلامت متولد شدن و قدم پر برکت نور چشمتون دعا کنن
مطمئن باش خدایی نکرده اگر اتفاقی برای اون بچه بیوفته بعنوان مادرش خودت رو نمیبخشی حتی اگر ب این موضوع هم ربطی نداشته باشه خودت ربطش میدی و همسرت هم تورو مقصر میدونه چون میگه بهت هشدار داده بودم
از پول سیسمونی بعدی هم نترس خدا جورش میکنه :)
میتونین وام بگیرین و یا قسطی از فروشگاه بخرین و قسط رد کنین
اگرم برای زحمتی ک برای خریدنشون کشیدی تردید داری الان ک خداروشکر هنوز بچه ب دنیا نیومده کلی وقت داری ک ۱ ماهم وقت بذاری میتونی با تجربه ای ک از خرید قبلی داشتی خوشگلتر و بهتر انتخاب کنی
متاسفم ک پر حرفی کردم چون حس کردم ب این صحبت ها نیاز داشتی
امیدوارم نینی تون سلامت بدنیا بیاد 👶🏻🩷