2777
2789

من شاغلم ولی حقوقم زیاد نیست

نصفشو دارم قرعه میدم ک پس انداز کنم که بیارم تو زندگی مشترکمون(که نمیدونم کارم درسته یا نه؟) 

باقیشم ی وقتایی برای خونه خرید کوچیکی میوه ای چیزی میگیرم یا میریم بیرون من حساب میکنم

یا خودم چیزی احتیاج داشته باشم میگیرم

همسرمم بهم کمک میکنه ولی دست و دلبازم نیست  

بنظرتون روشم اشتباهه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو ولی شوهرم هرچی بخوام میخره از اول دست و دلباز بودش 

کلا پولامونو میزاریم رو هم بعد خرج میکنیم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بله از مرد باید پول گرفت و حس تامین کنندگیش رو بقولی باید ار.ضا کرد ، مرد دوست داره تامین کننده ، حامی ، تکیه گاه زن باشه و دوست داره همسرش ازش درخواست داشته باشه ، 

الان تجربه یکی رو میفرستم 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بله از مرد باید پول گرفت و حس تامین کنندگیش رو بقولی باید ار.ضا کرد ، مرد دوست داره تامین کننده ، حا ...

تجربه 

سلام.خدا قوت.
من تازه امروز برا دوره آمدم.مطالب رو کامل خواندم.
خودم کارمند هستم ونیاز مالی از همسرم ندارم.هرگاه پولی میخواستم وهمسرم میگفت ندارم من به حالت قهر میرفتم.تا اینکه یه بار همسرم گفت من دوست دارم توبگی من پول میخوام حالا یکبار میگی نمیدم زود ول نکنی بری.
بعد از اون روز همیشه به حالت اینکه نیاز دارم یا آخرین پیامک بانک که مبلغش کم بود رو براشون می‌فرستادم ومینوشتم اکنون یاری سبزتان را نیازمندم وهمیشه پول واریز میشد به حسابم.
واقعا مباحثتون عالی است اگه بتونیم در عمل اجرا کنیم.
اجرتون با امام زمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تجربه  سلام.خدا قوت. من تازه امروز برا دوره آمدم.مطالب رو کامل خواندم. خودم کارمند هستم ونی ...

اره خب حس قدرت بهشون میده واقعا

ولی من همسرم خیلی حسابگره بیخودی هم پول نمیده

اره خب حس قدرت بهشون میده واقعا ولی من همسرم خیلی حسابگره بیخودی هم پول نمیده

دوست داشتید وارد کانال تجربه های همسرداری بشید نکاتی ک خانما گفتن رو بخونید شاید کمکتون کرد 

مردی ک بهش اقتدار داده بشه و ادم حساب بشه تو خونه داروندارشو میده برای خانمش :))) زبون و لحن درست خیلی اثر داره ب مرور 😁

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر

https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ما رو هم نمیزاریم ولی من خودم نمیتونم اصلا خرج نکنم

بنظرم روی هم بذارید و یک مقداری رو برای خودت هرچند کم داشته باش مثلا من پونصد تومن دارم که اگه تولد همکارم شد یا دورهمی آویزونش نشم پول بده و... چون با هرجای الان واقعا آدم این موارد و میزاره خرج اضافی 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘