2777
2789
عنوان

چقدر مادر بودن سخته

747 بازدید | 26 پست

بچه هام شیر ب شیرن 

یکی دوسال و ۸ماه یکی ۶ماه 

امروز بزرگه رفت توبالکن بااینکه دیوارش!بلند ازش رفت بالا خدا رحم کرد بچه رو انداختم زمین و جیغ زدمو گرفتمش 😭😭

میره بالا مبلا وایمیسع . داشتمش کوچیکه روشیر میدادم بزرگه پوشکش که  مدفوع کرد یهو بازش کرد میخواست بریزه تا سریع گرفتمش عوضش کردم 

یه چشمم ب اینه یه چشمم ب اونه مدام دنبالشم تامیخوابه هم میرم سراغ غذاش یا کوچیکه بیدار میشه

خوابه بزرگه هم افتضاحه بااینکه اینهمه بازی میکنه بازم نمیخوابه درست

اونروز دوتاشو خوابوندم یه لحظه چشمای خودمم رفت حس کردم مادرم اومده داره میزنه بهم میگه پاشو حواست ب بچه ها باشه یهو از خواب پریدم دیدم کوچیکه داره گریه میکنه و من از فرط خستگی اصلا صداشو نمیشنیدم😔

شوهرمم عصر ک میاد لباساشو درمیاره بیچاره باهامونه تا صبح که دوباره بره 

خودمم که همش توخونه اصلا پسر بزرگم وقتی میریم بیرون فقط میدوئه و فرار میکنه بعد مثلا ۵عصر بریم ت۱۲شب نگهمون میداره بیرون نمیزاره بیایم داخل براهمین زیادنمیریم بیرون خیلی سخته بردنش بیرون

خیلی خستم خیلی 😔😔😔😔بازم مادرم هرماه میاد پیشم تا برم بیرون خریدامو انجام بدم دکتری چیزی برم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

منم اوایل مث ت بودم ولی الان مدیریت میکنم از خوابم زدم ب نسبت الان قلقشون دستمه با این تفاوت ک من س تادارم هر س هم کوچیک

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سخته .

خودم یک روز که مریض باشم کمبود خودمو اونجا حس میکنم .

میبینم خونه شده بازار شام .بچه ها گرسنشونه غذا نیست ‌.

امروز پسرم که ۱۳ سالشه یکم دیرتر از مدرسه اومد انگار تو دلم داشتن رخت میشستن .همش پشت پنجره بودم .

وای خداییش مادر بودن سخته

منم اوایل مث ت بودم ولی الان مدیریت میکنم از خوابم زدم ب نسبت الان قلقشون دستمه با این تفاوت ک من س ...

خواب کجا بود خواهر ۳صبح میخوابیم ۶بیدارمیشیم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
الان بگم چرا دومي رو انقدر زووود اوردي نميريزين سرم؟

خداخواسته بود 

خب یکم باید بیشتر به پسرت برسی کمبود توجه پیدانکنه کنترلش کنی من بچه هام پشت سرهم بودن اما دومی را ...

بخدامدام توجه بهش میکنم قربون صدقه بازی 

از خودم میزنم با این بازی میکنم

خییلی سخته 

منم ی دختر ۶ ماهه دارم از کت و کول افتادم بخدا 

تازه امروز بردم واکسن ۶ماهگی شو زدم 

خیلی سخته انگار تو این ۶ ماه ۱۰۰سال پیرتر شدم 

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️