2777
2789
عنوان

مسافرت 🚣

1110 بازدید | 38 پست

سلام دوستان عزیز خیلی وقته دلم سفر میخواد ولی با حیون خونگی خیلی سختمه خانمای ک حیون خونگی دارید کجا میزاریدشون ؟ اگه باخودتون میبرید اذیت نمیشید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانسیون نیست تو شهرتون یا دوستی فامیلی که بتونه نگهذاری کنه من کاسکو داشتم میبردم با خودم 

دلم طاقت نمیاره بزارم پانسیون 

تمام فامیلا هم حیون خونگی مثل سگ و گربه دارند امکانش نیست بزارم 😔😪

بزار پانسیون یا بسپر به آشنایی فامیلی کسی. چون خیلی از هتل ها و خونه ها اجازه ورود پت نمیدن

دلم به پانسیون راضی نمیشه فامیلا نزدیکم هم همه سگ دارند نمیتونن گربه مو نگه دارند 

ویلا ها اجازه میدن مشکل من اینه که توماشین اذیت میکنه

یسری پانسیون ها دوربین میزارن شما از راه دور کنترل میکنی کامل

اره میدونم 

ولی بچه من بهم وابستس شدیدا فقط با مامانمم راحته 

دوسه بارم بردم شمال تو ماشین خیلی اذیت شد موندم اصلا

اگر دو سه روزه برمیگردی اب و غذا و خاک به مقدار زیاد براش بزار توی خونه. همه ی درها رو ببند که یه موقع توی اتاق گیر نیفته. پنجره ها رو ببند. مشمایی که سرش رو بکنه توش گیر کنه جلوش نباشه. کلا همه ی امنیت رو براش برقرار کن . بزار خونه و برو.

من همیشه این کار رو می کنم. البته من دوتا گربه دارم با هم سرگرم میشن.

اگر دو سه روزه برمیگردی اب و غذا و خاک به مقدار زیاد براش بزار توی خونه. همه ی درها رو ببند که یه مو ...

عزیزم پیشی من نمیمونه تنها اگه بمونه جیغ میکشه چند باری تنها گزاشتمش انقد اذیت شد ک نگو 

بچه های شما نژادشون چین?