2777
2789
عنوان

مسافرت 🚣

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 38 پست
عزیزم یه سوال دیگه  پسر من خیلی گوارشش حساسه زیاد اسهال میشه و وقتی اسهال میشه ببخشید مقعدشو م ...

حیوونی مشکل داره. باید ببریش دکتر هم برای غذاش هم اسهال. اونم برای مدفوع کردنش مشکل داره که خودشو میکشه زمین. باید کمکش کنی ببریش دامپزشکی . من  راه حلش رو نمیدونم.

درب دستشویی رو بردار کلا بگذارش کنار که دیگه نترسه. بعضیاشون از دستشویی درب دار میترسن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک چیز دیگه هم بگم و برم. اگر بچه گربه می بینید که تنهاست دلیلش این نیست که مامانش ولش کرده. زود برش ندارید بیارید خونه.  مامانش برمیگرده می بینه بچه ش نیست سکته می کنه. اون مامان بیچاره رفته غذا پیدا کنه و بخوره و برگرده. باید  لااقل مطمئن بشید که مامانش یک روز کامل برنگشته که بشه گفت مامانش رفته و نیومده. البته که برمیگردن مگر اینکه بیچاره ها تصادف کنند یا اتفاقی بیفته براشون. وگرنه گربه ها خیلی مادرای خوبی هستند. 

امیدوارم این طفلک رو ازش  خوب نگهداری کنید🌺

حیوونی مشکل داره. باید ببریش دکتر هم برای غذاش هم اسهال. اونم برای مدفوع کردنش مشکل داره که خو ...

عزیزم بارها بردم دامپزشک میگه معدش حساسه 

و بخاطر تمیز کردن خودشو میکشونه 

خودمم موندم بخدا😑

یک چیز دیگه هم بگم و برم. اگر بچه گربه می بینید که تنهاست دلیلش این نیست که مامانش ولش کرده. زود برش ...

عزیزم میدونم مامانش یک روز کامل ولش کرده بود اگه برش نمیداشتم کلاغ ممکن بود اسیب بزنه بهش خیلی ضعیف بود

حیوونی مشکل داره. باید ببریش دکتر هم برای غذاش هم اسهال. اونم برای مدفوع کردنش مشکل داره که خو ...

اخه خاک شو میریزه رو زمین 

در دار خریدم ک حداقل رو زمین نریزه ولی انگار میترسه